Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjellen mellom amerikanske og europeiske biler

Sammenligning amerikanske og europeiske biler er som å sammenligne epler og appelsiner. Begge er grunnleggende det samme, men med åpenbare forskjeller. Amerikanerne har en tendens til å vedta sine biler som en livsstil, mens europeerne først og fremst se biler som et middel for å komme rundt. Disse kulturelle aspekter har i stor grad påvirket utformingen og bygging av biler på begge kontinenter. Størrelse

Supplerer sine mindre veier, er europeiske biler som regel bygget kompakt, med lite plass for en full omreisende familie. I kontrast, amerikansk auto-makers fokus på å gjøre større biler, slik som SUVer og Hummers å imøtekomme mye større veier og "alt skal være større" mentalitet i USA
Estetikk

amerikanerne setter pris på biler som er bygget tøff, mens europeerne tar stolthet i en bil generelle design. Som et resultat av europeiske biler har en tendens til å se mer elegant og sofistikert enn amerikanske biler.
Håndtering

I sammenligne amerikanske og europeiske biler, mange bil-entusiaster er enige at Euro biler kjøre i høyere hastigheter med bedre kjøreegenskaper. Dette kan tilskrives løsere fartsgrense lover - noen som gir mulighet for å reise på 150 MPH. Amerikanske hastighet lover er ikke like mild, noe som betyr at auto beslutningstakere må overholde ved å senke hastigheten som bilene sine kan reise.
Manual /Stick-Shift

Automatisk håndtering er mer vanlig i statene. Europeiske biler i stor grad bruke stick-transmisjoner.
Efficiency

Overall, europeiske biler er laget for å vare lenger og få flere miles to the gallon. De kan ikke holde så mange som en Ford, men generelt, kan du få mange flere år med service fra en europeisk bil enn en amerikansk bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79834.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars