Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign elektriske biler

Elektriske biler operere på elektriske motorer drevet av plug-in-batterier. Gitt den siste skifte til "go green", disse små kjøretøyene har vært voksende i popularitet på grunn av deres mangel på eksosutslipp. I sammenligne dagens elbiler, har du mange alternativer tilgjengelig, og du må prioritere de tingene som betyr mest for deg å finne den elektriske bilen som passer deg perfekt. Det er imidlertid noen sterke kategoriene vi kan bruke til å sammenligne dagens elbiler. Du trenger
datamaskin med Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
en

vurdere hvor mye du er villig til å bruke på elektrisk bil. Prisene kan være så lavt som $ 12 000 for elektriske biler som Chrysler Peapod og opp til $ 110 000 for elektriske biler som Tesla Roadster.
2

Velg en bil som passer din bestemt plassering og kjørelengde behov for en full opplading på elektrisk bil. For eksempel kan Sigma GTE elektrisk konvertering operere for 100 miles på en full lading, mens Zenn Nev kan operere bare 25 miles på en full lading.
3

Tenk på toppfart nødvendig til en elektrisk bil. Disse hastighetene kan variere fra 25 mph i en Chrysler e4 opp til 150 mph i Corvette Lithium Conversion.
4

Besøk sammenligning Hybrid Cars nettsted for å se en full regneark med sammenligninger til dagens elbiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79719.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars