Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Biler som ligner på KIA Sorento

The KIA Sorento tilhører "crossover"-kategorien av kjøretøy. Crossovers er biler som er bygget på en bil plattform, men kombinere ulike elementer av SUVer, stasjonsvogner og tradisjonelle biler. KIA Sorento har flere lignende stil konkurrenter, hver med sin egen unike stil og funksjoner. Nissan Murano

Nissan Murano er en crossover kjøretøy som har en fem-stjerners sikkerhet. Grunnmodellen Murano som i 2010 vil kjøre kjøperne $ 28 340, og har 18 "Aluminum lettmetallfelger, Dual Zone automatisk temperaturkontroll, trykknapp tenning, og en kontinuerlig variabel transmisjon for den glatteste turen mulig.

Chevy Equinox

Chevy Equinox er en crossover kjøretøy som kan skryte av 32 kilometer per gallon (motorveien) drivstofføkonomi og en motorvei kjøring rekkevidde på opp til 600 miles per tank. Den har det mest baksetet benplass ut av alle 2011 modell delefilter kjøretøy, sammen med en kraft liftgate for å gjøre lasting og lossing av bagasjerommet enklere. Bilen har seks kollisjonsputer med rollover sensorer og bruker stabilitrak elektronisk stabilitetskontroll system. Basen 2011 modell Equinox er priset til $ 22,745.
Ford Edge

Ford Edge er en relativ nykommer til crossover markedet. Bilen har en panorama soltak, ambient belysning i den fargen du ønsker under dashbordet og på andre viktige områder, HID hovedlys for bedre mørkekjøring, og innebygd HD-radio. The Edge har også et ryggekamera for å bistå i de vanskelige parkeringsplasser jobber og en trykknapp tenning . Den 2011 Ford Edge starter på $ 27,220.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80007.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars