Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign en GMC Yukon Med en Chevy Suburban

General Motors gjør både GMC Yukon og Chevy Suburban, så vil du legge merke til mange likheter når man sammenligner disse to sport nyttekjøretøyer. For eksempel, Yukon og Suburban begge holder samme antall passasjerer og de har like mye lasteplass. Det er imidlertid forskjeller i Yukon Suburban at du kan sammenligne for å fastslå hvilke kjøretøy som er best for deg. Instruksjoner
en

Kontroller slepekapasitet av Yukon og Suburban ved å spørre forhandleren. Hvis du har masse å taue bak din sport utility vehicle, forteller slepekapasitet deg hvor mye du kan taue. Chevrolet Suburban kan taue ganske mye mer enn GMC Yukon kan.
2

Sammenlign driftskostnader i Chevy Suburban og GMC Yukon. Kostnaden for å forsikre og prisen på et oljeskift faktor i denne kostnaden, som gjør prisen på bensin. Chevrolet har en større gass tank enn GMC, så du vil betale mer ved pumpen hver gang du besøker.
3

Test drive hvert kjøretøy under Yukon og Suburban sammenligning. GMC Yukon har en kortere akselavstand enn Chevy Suburban. At kortere akselavstand gir en jevn tur i daglig trafikk, men det kan virke urolig på motorveien i forhold til en Suburban.
4

Climb i backseats av Yukon og Suburban. Strekk bena ut for å se hvilken som har mer benplass. Hvis du har barn, teste dem har setene for å se hvilken som er mer behagelig.
5

Sammenlign priser. Undersøke prisen på hver sport utility vehicle forhold til funksjonene tilgjengelig på den aktuelle modellen. Chevy Suburban koster litt mer enn GMC Yukon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79814.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars