Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

2003 Monte Carlo SS Specs

Enten du er på jakt etter din første bil eller en bare behov for en endring, vil du vite alt mulig om dine beste valgene, slik at du kan foreta en informert beslutning. Du kan gjøre dette ved å sammenligne spesifikasjonene til hvert kjøretøy. Monte Carlo SS ble først produsert i 1970 og var designet for å være Ford Thunderbird konkurranse og et luksuriøst to-dørs coupé i General Motors muskel bil makt era, ifølge Conceptcarz.com. Interiør

Interiøret i en 2003 Monte Carlo SS inkluderer fem seter, seks høyttalere og klimaanlegg samt en foran og bak askebeger, en 12-volts strømuttak i baksetet, et lys i lasterommet og et element antenne. Andre spesifikasjoner inkluderer anti-tyveri beskyttelse for lydanlegget, et dashbord med en automatisk driver indikator, en sigarettenner foran og bak på bilen, en dør-gløtt advarsel, cruise control, koppholdere foran og bak, høflighet lysene som falmer og blir forsinket, og en ekstern temperatur leser. Fører og passasjer side i front har kollisjonsputer og bøtte seter.

2003 Monte Carlo SS har også en opplyst entry system, en skumringssensoren på frontlys kontroll, et låsbart hanskerom og indikatorer for lavt drivstoff, lavt dekktrykk og lave væske advarsler. En fjernkontroll kan brukes til makten låser, lyd kontroll og stammen /luke utgivelsen.
Utvendig

2003 Monte Carlo SS har støtfangere foran og bak som har samme farge som kroppen av kjøretøyet. Bilen har også kjørelys, kropp side molding, tåkelys foran og en fast bakrute. Passasjer og sjåfør sidespeil er strøm-kontrollert og har samme farge som kroppen av bilen. Frontlyktene er komplekse overflaten objektivet, er hytta glass tonet og bilen ble opprinnelig malt med metallic, svart eller gloss maling.
Håndtering og ytelse

håndtering og ytelse spesifikasjoner av en 2003 Monte Carlo SS inkluderer en V6 foran motor som er 3,8 liter med 3791 cc og et kompresjonsforhold på 09:04. Motoren har også en toppventil sammen med to ventiler pr. Den multi-point injeksjon drivstoff systemet tar vanlig, blyfri bensin, og Drivstofftanken rommer ca 17 liter (64 liter). Denne motoren har 200 hestekrefter ved 5200 omdreininger i minuttet.

Anti-bremsesystem har to ventilerte skiver innenfor de fire skivebremser, en startsperre og elektronisk antispinn sammen med motorstyring. Stabilisatoren bar er uavhengig og har spiralfjærer foran og bak spankulere suspensjon og reservehjul har en stålfelg og er intern for å spare plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80042.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars