Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjellen på en Silverado Z60 og Z71

Chevrolet Silverado 1500 er en stor pick- up truck , flink til tauing og haling . De kan tilpasses og kan utstyres med en rekke motorer - 4,3- liters V6, 4,8 -liters V8 , 5,3- liters V8 , 6,2- liters motor og en hybridmodell . Chevrolet tilbyr Silverado med tre suspensjon pakker, standard Z85 , og Z83 , Z71 og Z60 . Z71

Z71 suspensjon er konstruert for off -road kjøring. Den kommer med 46 -millimeter twin- tube, gass -ladet sjokk , en skrens plate for å beskytte lastebilens buk , og en følsom automatisk bakre differensialsperre for bedre grep i ​​gjørmete , og all- terreng miljøer . Chevrolet tilbyr også en Z71 utseende pakke som inkluderer 18 -tommers aluminiumsfelger , malt bilens farge hjul og dørhåndtak, bilens farge grille med en krom-innlegg , og forbedret sjokk .
Z60

Silverados med Z60 suspensjon er sagt å fokusere på "street performance" . Den Z60 pakken inneholder 20 tommers dekk , og sitter rundt en tomme lavere i fronten, og to nedre inches i ryggen enn vanlige Silverados , på grunn av sporten suspensjon . Denne modellen er designet for å forbedre svinger og holder evner på veien .
Resultatutvikling

Både Z60 og Z71 suspensjoner bedre håndtering og styring litt over standard Z85 og Z83 -modeller. Den Z71 pakken tilbyr en bedre ride kvalitet som de forbedrede støt gjør for flere kontrollerte kroppsbevegelser . Den Z60 er en stivere kjøring i sammenligning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80058.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars