Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

The Best Oppvarmede bilseter

I dagens generasjon, det er mange nye biler på markedet som tilbyr oppvarmede seter som standard eller ekstrautstyr. Oppvarmede seter er stor i de kalde månedene fordi de tilbyr mer komfort for fører og side passasjer. Selvfølgelig, ikke alle oppvarmede seter tilbyr enestående verktøy til førere. Noen oppvarmede seter bare tilby en oppvarming utvalg mens andre produsenter tilbyr flere oppvarming innstillinger. Vogner

De leter etter en bil som tilbyr oppvarmede seter som standard alternativet bør se på Subaru Outback. Denne bilen tilbyr mange ulike vinteraktiviteter alternativer, men de oppvarmede seter er utmerket. Subaru tilbyr oppvarmede seter til sjåføren og side passasjer uten ekstra kostnad.
Sedan

Oppvarmede seter er tilgjengelig i første-og andre-generasjon Volvo S80. For de som leter etter en vinter sedan med dette alternativet, er det en av de beste på markedet, men alternativet er kanskje ikke standard. Enkelte pakker inneholder de oppvarmede seter, som er tilgjengelig for føreren og side passasjer. En annen sedan som har eksepsjonelt varme seter er Audi A4. De oppvarmede seter er valgfrie til sjåføren og side passasjer og tilbyr seks ulike innstillinger for optimal komfort for passasjerene.

Sport Utility Vehicles

BMW X5A er en høyere-end sport utility vehicle som tilbyr oppvarmede seter som en tilleggsfunksjon. X5 har flere innstillinger oppvarmede seter for fører og side passasjer. Hummer H2 har også valgfrie oppvarmede seter. De oppvarmede seter er integrert for sjåføren, side passasjer og to tilbake vinduet passasjerer. Hummer tilbyr to typer innstillinger, som er lav eller høy.
Trucks

The Hummer H2 SUT tilbyr de samme to innstillinger til sjåføren og passasjerene som idretten sin utility vehicle motstykke. En annen lastebil som har oppvarmet seter som varme opp raskt er det Honda Ridgeline. De oppvarmede seter kommer standard med EX-L til sjåføren og side passasjer med to forskjellige typer innstillinger.
Sportsbiler

Mens sportsbiler er ikke vinter materialet , mange kommer med valgfri oppvarmede seter. De beste oppvarmede seter kan bli funnet i Nissan 370Z og Porsche Boxster. De oppvarmede seter i disse kjøretøyene har minst to innstillinger og er gode å ha, fordi cabrioleter har en tendens til å utarbeide mer luft i forhold til andre typer kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79854.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars