Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Top Sports Sedan

Sport sedan er biler som er designet for å se og føles sporty samt å være praktisk, og tilbyr både en estetisk kvalitet og pålitelighet. Topp sport sedan som rangert av Edmunds Inside Line, Consumer Search and the Car and Driver nettsteder inkludere produsenter som BMW, Hyundai og Cadillac. Bilene blir dømt på motorkraft, interiør funksjoner og drivstofføkonomi. BMW 3-serie

BMW 3-serie er en topp-karakter sports sedan. Den har en 230-hestekrefter sekssylindret motor, forbedret drivstofføkonomi og er tilgjengelig med automatisk eller manuell girkasse og firehjulsdrift. Motoren er i stand til effekt 300 pounds av dreiemoment, og det er en 155mph cutoff. BMW 3-serie har en drivstofføkonomi vurdering av 18 miles per gallon i byer og 28 miles per gallon på motorveier. Den har mottatt flere priser, som blir omtalt i Car and Driver er Ten Best Cars liste for 18 år på rad.
Infiniti G35

Infiniti G35 er en topp- rated sports sedan som har et stort interiør med luksuriøse funksjoner i sin hytte som XM Satellite Radio med Bose premium audio stereoanlegg, minne innstillinger for førersetet, speil og ratt og valgfrie oppgraderinger som en drevet sol-taket. Bilen har en drivstofføkonomi vurdering av 17 miles per gallon i byer og 24 miles per gallon på motorveier. Den Inifiniti G35 har en 306-hestekrefter V-6 motor og manuell eller automatisk girkasse tilbys.
Cadillac CTS

Cadillac CTS er en topp- rated sports sedan som har en utpreget amerikansk utvendig styling og en stor interiør som har en brukervennlig underholdning og navigasjonssystem. Bilen har en 3,6-liters V-6 motor, og en sekstrinns automatgir tilbys som valgfritt alternativ til den seks-trinns manuell girkasse. Cadillac CTS har en drivstofføkonomi vurdering av 16 miles per gallon i byer og 25 miles per gallon på motorveier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79853.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars