Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjellen mellom GMC og Chevy Trucks

De primære forskjellene mellom GMC og Chevy lastebiler er den oppfattede image, design stil, motor alternativer, utstyrspakker og priser. Selv om både GMC og Chevy lastebiler er nesten identiske under, mange kjøpere er lojale mot en merkevare. Identifikasjon

En Chevy lastebil er identifisert av sin store bow-tie logo på grillen og bakluke og Silverado branding på siden av lastebilen. GMC lastebiler har divisjonens initialer i grillen, og lastebilen er stemplet som en Sierra.
Betydning

Chevy eiere er svært lojale til sin merkevare for sin historie bygge pålitelige pickup lastebiler, tilbyr mens GMC eiere er lojale til sin merkevare for sine oppfattede "Vi er profesjonelle Grade" image.
Egenskaper

Begge lastebiler de samme motorer og utstyrsvarianter, inkludert firehjulstrekk, låsing bak differensialer, sekstrinns automatiske girkasser og en rekke V6-og V8-motorer, inkludert 4,3-, 4.8-, 5.3-og 6.0-liters alternativer.


Hensyn

GMC lastebiler koste flere tusen dollar mer enn sine Chevy kolleger. Med mindre du foretrekker styling av en GMC eller trenger en motor som 6,2 liter Vortec, tilbys kun i GMC Sierras, er Chevy en bedre verdi.
Misforståelser

Chevy og GMC lastebiler gang ble bygget i egne produksjonsanlegg, noe som resulterer i GMC lastebiler bygges med mer omhu. Dagens General Motors montering planter bygge Chevy og GMC lastebiler side ved side, med mange av de samme komponentene. I sin tur er GMC lastebiler ikke lenger bygget til en høyere standard enn sine Chevy søsken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79833.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars