Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan finne ut Bil Detaljer

Mange nettsteder er dedikert til å gi nøyaktig og nyttig informasjon om biler til forbrukere. Produsentens tilby ny bil, mens flere kjøpesentre verktøy levert av andre nettsteder kan hjelpe deg å oppdage brukt-bil detaljer. Selv regjeringen gir up-to-date informasjon om ny og brukt bil minnes, sikkerhet og gass kjørelengde karakterer. Vite hvilke nettsteder for å få tilgang til korrekt informasjon, enten du leter etter nye eller brukt bil detaljer. Instruksjoner
en

Gå til produsenten av kjøretøyet ny bil nettsted for å finne utdypende informasjon om noen ny bil på markedet, og enda noen som ikke er ute ennå. Klikk på bilen du er interessert i å se sine muligheter, standard funksjoner, farger, priser og detaljerte spesifikasjoner, som motor og girkasse detaljer, last plass og passasjer rom.
2

Gå til Edmunds nettsted for å finne bruktbil detaljer, for eksempel gjeldende videresalg verdier og det som du normalt kan finne i produsentens nye bilen hjemmeside. Når du innspill bilen informasjon på hovedsiden, kan du bla gjennom en liste over forskjellige bil for å vise fra venstre meny.
3

Gå til tryggere Bil nettsiden til tilgang til detaljer om sikkerhetsvurderinger, inkludert front-og sidekollisjon resultater og rollover karakterer. Fra hovedsiden, kan du også få tilgang til all produsenten tilbakekalling informasjon, inkludert dekk eller utslipp minnes.
4

Gå til Fuel Economy nettsted for å gjennomgå den offisielle amerikanske regjeringens rangeringer og carbon footprint for bilens gass kjørelengde. Du kan også se på nettstedet hva andre eiere rapporterer for drivstofføkonomi.
5

Bruk bilens identifikasjonsnummer (VIN) for å finne ut spesifikke detaljer om en bestemt bil. Gå til dekode denne nettsiden for å gå inn i ditt VIN, som du finner på innsiden av bilens driver's-side dør-jamb eller på utsiden nedre delen av driver's-side frontruten. Du kan se gjennom alle spesifikasjonen detaljer om bilen, som motor, girkasse, år, merke, modell og nivå.
6

Bruk JD Power nettsted for å se detaljene om kvalitet, ytelse og design eller pålitelighet karakterer. JD Power henter sin informasjon fra eieren undersøkelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79975.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars