Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Billigste Hybrid Cars

Hybrid biler - biler som er avhengige av flere drivstoff kilder - tilby en lovende metode for å begrense bensinforbruket i en alder av minkende ressurser. Dessverre, mens hybridbiler er mer miljøvennlig enn tradisjonelle biler, de er vanligvis dyrere. Hvis du handle nøye, men du kan finne en hybrid bil som ikke er mye dyrere enn en tradisjonell bil, og i det lange løp spare penger på gassen pumpen. Toyota Prius

Toyota Prius ble den første masseproduserte hybrid kortet når den ble utgitt i 1997. Tiden den mest populære hybrid, er Prius også den mest drivstoffeffektive bil som selges i USA, ifølge en studie utgitt av Environmental Protection Agency og United States Department of Energy. Per desember 2010, har produsenten veiledende pris (MSRP) for Prius er $ 22800.
Honda Insight Hybrid

markedsføres som «en hybrid for alle," the Honda Insight er preparert å velte Prius som den billigste hybrid. Rangert som nummer én i hybrid sammenligning tester av Car and Driver har Insight mottatt en rekke andre utmerkelser. Ifølge MyRide, ikke bare Insight undergrave Prius med "flere tusen dollar," det også "forbedrer på steder Prius kommer til kort, [som] førerposisjon, lavere pris og mindre hybrid-lignende kjøredynamikk." Tilsvarende heter Edmunds.com Insight som en av sine topp anbefalte hybrider for 2010, som siterer sin "utmerket drivstofføkonomi, sømløs hybrid drivlinje, og behagelig kjøreopplevelse." Per desember 2010, selges Honda Insight til en veiledende pris som starter på $ 18,200.
Honda Fit Hybrid

Insight største konkurrent til stillingen som billigste hybrid kommer fra en annen Honda-modellen. Honda Fit Hybrid, satt for utgivelse i USA i 2011, har en pris som starter på rundt $ 17.000. I tillegg til den lave prisen, har Fit 40 mil per gallon drivstoff økonomi og indre komfort.
Honda Civic Hybrid

Per desember 2010 var MSRP av Honda Civic Hybrid er $ 22 600, noe som gjør det dyrere enn Honda Fit, men fortsatt billigere enn de fleste andre hybridbiler. Selv om det er mindre kraftige og mindre enn Prius, har Civic sporty utseende vunnet priser, med Edmunds.com gir det 9.3 av ti stjerner for generell ytelse. Bilen har også et gjennomsnitt på 42 miles per gallon drivstoff effektivitet, som kan spores på bilens datastyrt drivstoffeffektivitet sporingssystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79737.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars