Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

2006 Mitsubishi Eclipse GT Specs

The 2006 Mitsubishi Eclipse GT er et brukervennlig sports coupe laget for daglig bruk. Det japanske selskapet utført sin første redesign av denne bilen i 2006 årsmodell. Bilen er tyngre enn sine tidligere modeller, men likevel i stand til håndtering og hastighet som Mitsubishi gjort det. Mål

2006 Mitsubishi Eclipse GT måler 179,7 inches lang, 53,8 inches høy og 72,2 inches bredt, og den har en akselavstand på 101,4 inches. Bilen har plass til opptil fire personer. The Eclipse GT har en egenvekt på £ 3472.
Drivverk

Mitsubishi Eclipse er utstyrt med en 3,8-liters V-6 motor støttet av en sekstrinns manuell girkasse eller en femtrinns Sportronic automatgir. Det kan oppnå 263 hestekrefter ved 5750 omdreininger per minutt (rpm). The Eclipse GT er utstyrt med rack-and-pinion styring og en uavhengig fjæring system som består av et McPherson strut foran og multilink med spiralfjærer bak i bilen.
Interiør

Eclipse GT er utstyrt en AM /FM-radio med CD-spiller, klut bøtte seter i front og en to-passasjer klut sete i ryggen. Bilen har også et ventilasjonssystem med et resirkuleringssystem setting. En keyless ekstern fob leveres som standard på denne bilen.
Safety

Bilen er utstyrt med kjørelys, driver-og passasjer-side kollisjonsputer, elektriske speil og en bakrute defroster. Baksetet kan felles ned for mer plass i bagasjerommet.
Fuel Economy and Priser

2006 Mitsubishi Eclipse GT får 18 miles per gallon (mpg) i byen og 27 mpg på motorveien. Drivstofftanken rommer 17,7 liter drivstoff. Bilen hadde en produsentens standard utsalgspris på $ 23699.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80186.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars