Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan du Sammenlign Best firedørs sedan

Hva har en bil kjøper ønsker i en ny auto er forskjellig for hver driver. Den beste fire-dørs sedan for en kan inkludere en top of the line stereoanlegg, for en annen driver, er det en jevn ride, og for enda en annen bil kjøperen er det komfortable sitteplasser og energieffektivitet. Sedan kommer i mange former og størrelser, inkludert sub-kompakt, kompakt, mid-size og full-størrelse. Instruksjoner
en

Skriv ned dine krav til en ny bil. Som har saken til deg, og hvilke funksjoner har ingen peiling? Bryr du deg mer om drivstoffeffektivitet enn størrelsen på bilen? Eller føler du deg mer komfortabel i full størrelse sedan som rir jevnere? Alle disse faktorene spiller inn på din beslutning om å velge riktig firedørs sedan for dine personlige behov.
2

Søk på nettet for bil sammenligning nettsteder. Disse inkluderer Cars.com, Edmunds.com og Motor Trend. Disse pålitelige nettsteder gir forskning på nesten alle merke og modell bil som er på markedet i dag, og hvordan de kan sammenlignes mellom fire-dørs sedan. Pass på å ta oppmerksom på hvilke kjøretøy holde sin verdi bedre - Toyota, Volkswagen og Honda er alle på toppen av denne listen
3

Sammenlign sjekkliste over personlige behov med forskningen deg. har gjennomført. I subcompact sedan kategorien, vil du få høyere gass kjørelengde, men du vanligvis ofre kjørekomfort. Disse inkluderer Smart, Nissan Versa og Chevrolet Aveo. Du får økt komfort og en jevnere tur i en kompakt sedan for eksempel en Toyota Corolla, Hyundai Elantra, Chevrolet Cobalt eller Honda Civic. I full størrelse sedan kategorien, vil du definitivt ofre drivstofføkonomi for luksusvarer som skinn (og oppvarmet) sitteplasser, navigasjonssystemer, multimedia skjermer, automatisk sete justeringer, automatisk klimaanlegg og en meget behagelig reise. Full-size sedan inkluderer Lincoln Town Car og Mercury Grand Marquis.
4

Besøk flere forhandlere å prøvekjøre en rekke sedan. Selgeren skal vise deg alle funksjonene i bilen inkludert trunk plass, dash kontroller og sitteplasser. Pass på at du er i stand til enkelt å komme inn og ut av både foran og bak setene i bilen (spesielt for eldre). Sjekk om bagasjerommet er romslig nok for bagasje og dagligvarer. Spør om baksetet kan felles ned for større elementer. Sitte i baksetet og sjekke romslighet, justere forsetene forover og bakover for å sikre maksimal benplass for passasjerene. Også sjekke for å se hvor mange passasjerer får plass i baksetet. I forhold til motorstørrelse, er noe som glatthet av en V-6 eller V-8 motor, men en firesylindret motor langt mer økonomisk og turen i enkelte modeller kan sammenlignes med mellomstore eller full-size biler. Sikkerhetsfunksjoner bør inneholde side, front og side gardin airbags i tillegg til et høyt sikkerhetsnivå score.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79880.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars