Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sammenligning: Lincoln MKZ & Cadillac CTS

The Lincoln MKZ og Cadillac CTS er direkte konkurrenter i mid-size luksus sedan produkt segment. De to sporty sedan er overraskende lik i priser, funksjoner og ytelse. The Lincoln fokuserer på raffinement, mens Cadillac har et mer sporty utseende og ytelse. Styling og funksjoner

The Lincoln MKZ og Cadillac CTS er fem-passasjer mid-size sedan med alle de luksuriøse avskjær, som helskinn interiør, kraftige V6-motorer og det siste innen elektronisk trolldom. Fords SYNC infotainment system er kjennetegnet på Lincoln for hands-free media kontroll. CTS får et Bose lydanlegg og full touch-screen navigasjon standard. Begge bilene er nesten identisk i størrelse, med CTS bare litt større i alle dimensjoner.
Resultatutvikling

CTS er den klare vinneren i forestillingen avdelingen. Mens kraftig, Lincoln bare ikke kan holde et stearinlys til Cadillac prisbelønte sedan. Car and Driver kaller MKZ ytelse "milquetoast," går på å si "vi tviler Lincoln ville være i stand til å holde tritt med CTS eller (Acura) TL." MKZ ikke tilbyr valgfri firehjulsdrift (AWD), som er standard på CTS.
Pris

2011 MKZ starter på $ 34 330, mens produsentens veiledende pris av Cadillac er $ 35990. Det er klart Lincoln satt sitt syn på CTS ved design og prising av MKZ. Den AWD MKZ vil sette deg tilbake et par tusen mer, som starter på $ 36,220.
Spesielle modeller

En hybrid MKZ har dukket opp på markedet for 2011. Den bruker den samme drivverk funnet i den vellykkede Ford Fusion Hybrid og er priset identisk til den standard V6 MKZ. CTS får en spesiell modell for seg selv i form av super høy ytelse CTS-V, en direkte konkurrent til BMW M3 og Mercedes-Benz AMG biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79918.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars