Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

De beste gass kjørelengde Hybrid Cars

Hybrid teknologi har funnet sin vei inn i flere og flere biler som har bidratt til å bringe kostnadene ned litt. Ikke alle hybrider er skapt like, skjønt. Det er "milde" hybrider som bruker batteriet for å bistå forbrenningsmotor og "full" hybrider (noen ganger kalt "to-mode hybrider") som kan kjøre utelukkende på strøm under visse forhold. Selv en liten hjelp i miles per gallon (MPG) avdeling kan gjøre en stor forskjell, så milde hybrider fortsatt konsekvent levere bedre tall enn sine gass-bare kolleger, men de glorete effektivitet tallene er fortsatt reservert for den fulle variasjon. Toyota Prius

Toyota brakte hybrid til massene med Prius som langt Utsolgt, konkurrerende Honda Insight på grunn av sine fire dører og baksetet. Drivere liker ikke å inngå kompromisser, og Toyota leverte høy mpg sammen med hytte rom og fasiliteter i Prius, og det fortsetter å tilfredsstille drivere til denne dag. Tredje generasjon Prius toppet 50 mpg mark i byen med betydelig tøffere EPA testing standarder enn i tidligere år gjør det det beste valget for allsidighet og effektivitet.
Honda Civic Hybrid

Honda kapitalisert på hva det har lært fra tidlig Insight program og utviklet flere av sine beste selgere i milde hybrider. Civic topper mild liste med en 40/45 city /highway split.
Ford Fusion Hybrid

Ford Fusion, som Civic, er en mild hybrid som også har en konvensjonell forbrenningsmotor motstykke. Premien for å oppgradere til hybrid er bratt, men det gir en meget solid 41/36 vurderer sin størrelse og sin flokk av standard utstyr. Alle disse statister legge vekt så vel som praktisk som holder Fusion tallene eier en bit.
Nissan Altima hybrid

Nissan valgt konsistens med sitt milde hybrid oppføring og som et resultat av dette har Altima den smaleste spread mellom by og på motorvei mpg på listen. Enten du er på motorveien eller sette sammen på overflaten gatene, leverer Altima pålitelig ca 34 mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79785.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars