Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Alternativer til en Mini Van

minivans er utformet for å transportere flere mennesker enn en vanlig sedan, noe som gjør dem populære biler for familier med barn. De har romslig interiør med plass til en tredje seterad, samt en bagasjerommet. Skyve passasjer dører gjør det lettere for passasjerene å komme inn, og de har en lav step-up høyde. De er også drivstoffeffektive. Men for kjøpere som ikke er begeistret med minivan stil, er det andre biler med tilsvarende bæreevne, men med litt mer stil. Konvertering Vans

konvertering varebiler er vanlige varebiler som er spesiallaget for å kjøpers spesifikasjoner og kan drives som alternativ til minivans. Konvertering varebiler kan bygges med slike funksjoner som tilpassede vinduer, skinnseter og underholdningssystem. Akkurat som minivans, disse kjøretøyene har romslig interiør for å imøtekomme flere passasjerer komfortabelt for lange bilturer. Konvertering varebiler kommer også i forskjellige typer, slik som camperne som inneholder en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og lite kjøleskap, samt funksjonshemming varebiler som er utstyrt med en rampe og et område for en rullestol. Kontoret van er satt opp med et skrivebord i ryggen og en stikkontakt å plugge i datamaskiner og bærbare datamaskiner.
Sport Utility Vehicles

Sport nyttekjøretøyer eller SUVer er alternativer til minivans når det gjelder størrelse og innvendig plass. SUV kommer i små, mellomstore og store design, og noen har til og med en tredje seterad. Akkurat som minivans, trenger SUVer ikke har badebukser, men har last plass i baksetet som kan brukes til å transportere varer som fritidsutstyr og dagligvarer. De tilbyr også funksjoner som minivans ikke gjør det, for eksempel tauing evne og off-road kjøring evner. Avhengig av størrelsen av SUV, det kan bære flere passasjerer samt taue en båt eller en tilhenger bak den. Også, firehjulsdrevne biler er best for turer hvor du vil kjøre på skitt og steinete veier eller gjennom gjørme eller snø. Ulempen til kraften i SUVer er at drivstoffkostnadene er ikke så effektiv som med minivans og jo større kjøretøy jo høyere pris på drivstoff.
Crossover Kjøretøy

Crossover biler er også alternativer til minivans som de kombinerer funksjonaliteten til både minivan og SUV i en stil som ligner en sedan. De kommer også i forskjellige størrelser og noen tilbyr tredje rad sitteplasser for å imøtekomme flere passasjerer. Drivstofføkonomi er mye som det av minivans og de har lys off-road evne, men den kompakte kroppen er mer stilig. Siden delefilter kjøretøy er utformet mer som sedan, i tillegg til å ha kapasitet til funksjonene i minivans og SUV, kan disse kjøretøyene kommer med andre funksjoner som høy indre rom og uavhengig bakhjulsoppheng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79946.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars