Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

1996 Volvo 850 Wagon Spesifikasjoner

The 1996 Volvo 850 stasjonsvogn kommer i seks ulike stiler: Nivå I, Nivå II, GLT, Turbo, Platinum Limited Edition og R. De har felles spesifikasjoner samt funksjoner som er unike for hver modell. Standardfunksjoner

Alle 1996 Volvo 850S har en akselavstand på 105 inches, utvendig høyde på 55,7 inches og utvendig bredde på 69,3 inches. Alle 850 vogner er utstyrt med 80-amp dynamoer, 520-amp batterier og har en drivstofftank kapasitet på 19,3 liter. De kommer standard med blokkeringsfrie skivebremser og fører og passasjer kollisjonsputer. Modellene har fire dører, front bøtte seter, foran anti-roll bar, cruisekontroll, kassettspiller og AM /FM-radio, strøm og oppvarmede speil, makt dørlåser, elektriske vinduer, bakre defroster, faste intervall foran vindusviskere og en teleskopisk tilt rattet.
Level I

Nivå I vogn har en 2.4L motor med 168 hestekrefter og 162 ft-lbs. dreiemoment. En fem-trinns manuell girkasse er standard utstyr; en fire-trinns automatgirkasse er valgfritt. En integrert bak barnesete er standard som er en delt folding baksetet. Front dual-sone klimaanlegg er standard. Oppvarmede forseter er et alternativ som er skinninteriør. The Level jeg veier inn på 3,342 pounds og får 29 miles per gallon (MPG) på motorveien og 20 i byen. Bilen tar premium blyfri bensin.
Nivå II

nivå II aksjer alle funksjonene til det nivået jeg, men har også ekstern nøkkelfrie oppføring, lettmetallfelger , automatisk temperaturkontroll som et alternativ og minne sete som standard.
GLT

GLT aksjer grunnleggende om det nivået jeg, men funksjoner lettmetallfelger og en strøm glass soltak , ekstern nøkkelfrie oppføring, automatisk temperaturkontroll og minne sete som standard utstyr. Oppvarmede forseter er et alternativ.
Turbo

Turbo har en 2,3-liters motor som produserer 220 hestekrefter og 221 ft-lbs. dreiemoment. Den har en fire-trinns automatisk girkasse. Det tar vanlig blyfri bensin og har en drivstofføkonomi vurdering av 26 MPG på motorveien og 19 i byen. Den har girkasse elektronisk kontroll og overføring lock-up momentomformer. Lettmetallfelger og ytelse dekk kommer som standard utstyr som gjør ekstern nøkkelfrie oppføring, glass makt soltak, minne sete og automatisk temperaturkontroll. Strøm passasjer sete justeringer er en komfort funksjon som er et skinn ratt. Turbo veier inn på £ 3387.
Platinum Limited Edition
p Med alle funksjonene, dimensjoner, effekt og drivstofføkonomi av Turbo, kommer Platinum Limited Edition også med auto-nivellering suspensjon, klarlakk /metallic lakk, oppvarmede forseter, skinninteriør, CD-spiller, tåkelys foran, utenfor temperatur display og antispinn.
Wagon R
< p> The Wagon R har specs av ​​Platinum Limited Edition, men utseendet er endret av en spoiler. Interiøret har skinninteriør, ratt og dør panel trim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79947.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars