Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Ulempene med CVT girkasse

En CVT, eller kontinuerlig variabel transmisjon, bruker en trinse og belte system for å gi et ubegrenset utvalg av girutvekslinger når du kjører bil. Selv om dette systemet teoretisk gir bedre drivstofføkonomi enn en tradisjonell automatgirkasse, er det noen ulemper. Treg respons

Selv om en CVT girkasse har et ubegrenset utvalg av girutvekslinger, kan overføring være veldig treg til å svare på gasstilførsel. Som beltene i overføringen justere til gasstilførsel, kan du legge merke til bilen turtallet øker raskere enn bilen akselererer.
Ikke Bruker repareres

Noen CVT transmisjoner gjøre ikke engang tillate brukeren å kontrollere væskenivået. Dette betyr at selv regelmessige kontroller av overføringen er en forhandler kun prosedyre.
Langsommere Akselerasjon

CVT transmisjon stjeler mer kraft fra en motor enn en tradisjonell automatisk eller manuell girkasse. Mens en CVT er drivstofføkonomisk, vil det ta tid å venne seg til den tregere akselerasjon.
Høyere Cost

CVT transmisjon bærer en høyere kostnad enn en manuell eller tradisjonell automatgir. Selv om den ekstra bekostning av en CVT er ikke så viktig, har den langsiktige påliteligheten av trinnløse transmisjoner ennå ikke klarlagt.
Expert Insight

CVT girkasse gir god drivstofføkonomi , men det kan ta litt tid å venne seg til kjøredynamikk. Hvis du vurderer en bil med en CVT, sørg for å fullføre en grundig prøvekjøring. Sørg også for å sjekke om produsenten har en tradisjonell automatgirkasse i din foretrukne kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79828.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars