Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Spesifikasjoner for en 2005 VW Jetta TDI GL Wagon

The Jetta er Volkswagens mest solgte modell i USA, og den kommer i mange forskjellige former. 2005 VW Jetta TDI GL Wagon har mer plass enn sedan-versjonen, og den TDI betegnelsen indikerer at det kan kjøres på ren diesel i stedet for bensin. Bilen er i samsvar med utslippskrav i alle 50 delstater, ifølge Edmunds. Kropp og Eksteriør

Bilen har kroppen sidedekorlister samt krom trimme på sidene og på støtfangerne. Det har også oppvarmet sidespeil og vindusviskere med en variabel intermitterende setting.
Motor og drivverk

Bilen har en 1,9-liters diesel firesylindret motor. Den har 100 hestekrefter ved 4000 omdreininger per minutt med 177 fot-pounds av dreiemoment. Den dieseltanken rommer 14,5 liter. Drivstofføkonomi av bilen er 46 mpg på motorveien, og 38 i byen.
Suspension

Bilen har et hjuloppheng foran som er uavhengig med en stabilisator bar og spiralfjærer. Den bakre har torsjonsfjæring som er semi-uavhengig med et stabilisatorstag og spiralfjærer. Stabilisatoren bar, eller anti-roll bar, holder bilen kropp fra "rulle" på krappe svinger.
Interiør

Interiøret har aircondition, en takantenne og et lydanlegg med AM /FM-radio, CD-spiller og en kassettspiller. Den har også cruise control, et låsbart hanskerom og en opplyst entry system. Bilen vil advare deg når du har lite drivstoff, samt når spylervæske behov toppen av. Bilseter fem.
Safety

Safety funksjoner inkluderer en anti-lock oppbremsing system som hindrer at bremsene låser opp når sjåføren smeller på bremsene. Bilen har også kollisjonsputer foran for både fører og passasjer, med sensorer oppdager når det er en beboer i setene. En front-side airbag er også inkludert. Bilen har anti-tyveri beskyttelsessystemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80146.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars