Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Gass Guzzlers vs økonomi biler

En gass Guzzler kjøretøyet har mer av en innvirkning på personlig økonomi og miljø enn en økonomi bil gjør. Bensinslukere kan bli dyrere å eie og å bruke, avhengig av dine kjørevaner. Økonomi biler er konstruert for å oppnå optimal gass kjørelengde med minimal gass. Gass Guzzlers

En gass Guzzler er et kjøretøy som er drivstoff ikke effektivt. De fleste forbrukere vurdere en gass guzzler å falle i kategorien av lastebiler eller SUVer, men den føderale regjeringen og Internal Revenue Service (IRS) anser dette begrepet til å gjelde bare mindre drivstoff-effektive biler. I betraktning av begge betydninger, er en gass guzzler ofte større og raskere enn en økonomisk bil.
Økonomi biler

En økonomi bilen er rimelig. Begrepet "rimelig" omfatter hvordan bilen forbruker gass og bekostning av sin samlede vedlikehold. Økonomi biler pleier også å være liten.
The Gas Guzzler Skatt

I 2006, skattemyndighetene pålagt en "Gas Guzzler Tax" på nye større kjøretøy. Denne skatten, vanligvis antatt å være på SUVer eller lastebiler, pålegges bare på biler. Bilen vinduet klistremerke viser mengden av skatten. Ifølge US Environmental Protection Agency, er gass Guzzler innført skatt på hvilken som helst bil som overstiger en kombinert mpg på 22,5 eller høyere.
Miljøspørsmål

Ifølge Fuel Economy nettstedet, kan velge en drivstoffgjerrig bil redusere klimaendringer, redusere oljeavhengighet og øke energi bærekraft. Karbondioksid er et resultat av brennende bensin og har ulike skadelige effekter på miljøet. Svingende oljepriser og ressurser er problematisk også.
Outlook

Olje ressurs tilgjengelighet er ikke ubegrenset. Alternativer, for eksempel hybrider eller andre alternativt drevne kjøretøy, blitt mer vanlig og ettertraktet i hvert år av produksjonen. På grunn av stigende gasspriser og offentlige forskrifter, kan forbrukerne ikke se et stort utvalg av ikke-drivstoffeffektive biler, eller de vil bli tvunget til å betale mer penger for å eie en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79861.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars