Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan å sammenligne priser for Biler i Canada

Sammenligning shopping er en metode du kan bruke for å sikre at du får mest for pengene når du kjøper en ny eller brukt bil, eller spare penger hvis transport budsjettet er begrenset. Det hjelper også du bli en bedre informert forbruker og minimerer risikoen for å gjøre en dårlig buy.Canada 's relativt små bilmarkedet resulterer i færre merker og modeller, og færre alternativer. Heldigvis gjør denne sammenligningen shopping enklere. Instruksjoner
en

Skriv ned året, merke, modell og valg av bilene du vurderer. Begrens søket til ikke mer enn to eller tre kandidater. Hva slags bil er du ute etter? Hvilke alternativer er "må-ha", og hva kan du leve uten? Hvor mye er du villig til å betale? Sammenlign funksjonene og fordelene ved hver.
2

gjennomgå de rubrikkannonser delen av den lokale avisen for å få en generell indikasjon på hva slags biler folk selger. Hvis du finner biler av den typen du leter etter, kan du notere dem og noen viktige detaljer, inkludert pris.

Gå online for å finne anmeldelser av bilene du er interessert i å kjøpe. Er anmeldelser positiv, negativ eller midt i mellom? Sammenligne forskjellige modeller av samme bil og lignende biler fra andre produsenter. Gjøre oppmerksom på noen viktige detaljer du finner. Flere kanadiske bil sammenligning verktøy kan bli funnet på nettet, for eksempel Globe Auto sammenligne, eWheels, og Sympatico.
3

Besøk ditt lokale bibliotek og gjennomgang bilen shopping bøker og blader som gir detaljerte vurderinger av ulike biler. I Canada, mange offentlige bibliotek har store beholdninger i forbruker-orientert bil blader, guider og bøker. Blir

Spesielt bemerkelsesverdig shopper guider fra den kanadiske Automobile Association og Phil Edmonston Lemon-Aid guider.
4

Consult online og bibliotek ressurser som gir gjennomsnittlig engros og detaljhandel priser på bilene du vurderer. Denne informasjonen vil hjelpe deg å etablere en rimelig pris for en gitt bil. Det vil hjelpe deg å gjøre effektive sammenligninger og finne ut om en selger er for mye forlangt.
5

prøvekjøre bilene du tenker å kjøpe. Gjøre oppmerksom på fordeler og ulemper med hver bil. Notatene bør hjelpe deg å velge den bilen som passer deg best.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79925.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars