Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Den beste snøen Driving Cars

Når du vurderer de beste bilene for kjøring i snø, mange faktorer spiller inn. Disse inkluderer all-wheel drive, bakkeklaring og elektronisk stabilitetskontroll. Mange biler er laget for bruk i snøen også kommer med ekstra barnestol. Tillegg av vinterdekk er også nyttig. Subaru Outback

Subaru Outback er en top pick for sin opptreden i snøen. Med en bakkeklaring på 8,4 inches og en vekt på £ 3375., Er denne bilen perfekt for snø. Denne bilen har også firehjulsdrift og ekstra funksjoner som oppvarmede seter, oppvarmede fold-away speil og foran og bak for De-Icer for vindusviskere.
Volvo XC90
< p> Volvo XC90 er en crossover kjøretøy som tilbyr mange av de luksuriøse elementer av merkevaren, samt fasiliteter av en bil laget for snørike klima. Det inkluderer all-wheel drive med stabilitetskontroll, en anti-skli system og Active Bending lights og er drivstofføkonomisk. Andre funksjoner inkluderer oppvarmede seter, hodelykt skiver og parkeringshjelp. Den har en bakkeklaring på 8,6 inches og en anti-bremsesystem også.
Ford Edge
p Dette Ford crossover kjøretøyet leveres med 7,9 inches av klarering og veier £ 4288. Det har oppvarmede seter foran og firehjulsdrift samt anti-lock bremser og traction kontroll.
Jeep Compass

Jeep Compass kommer i fire modeller, alle som har de samme grunnleggende sikkerhetsfunksjoner. Alle fire modellene har en 8,1-tommers bakkeklaring, ulykke unngåelse funksjoner som elektronisk rulle innstrammingen og antispinn. Andre funksjoner inkluderer anti-lock bremser, firehjulstrekk og Hill Descent kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79760.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars