Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan bygge din egen motorsykkel Carrier

Bygg din egen motorsykkel carrier slik at du kan transportere motorsykkelen fra baksiden av et kjøretøy. Det er sikkerhetsprosedyrer for sleping en motorsykkel carrier. Først og fremst, sørg for plassering av motorsykkelen i carrier dekker ikke frontlykter, signallys, baklysene eller stoplights av bilen slepe den. Du trenger:
Swing arm (4-fots metall bar)
Carrier ramme
Sveising og lodding utstyr
Wrench
Hammer
baufil
strikken
U -form industrielle stilen lås
Fem borrelås tre-fot i størrelse stropper
Vis flere instruksjoner
en

Plasser hovedrammen av transportøren til kjøretøyets støtfanger. Transportøren har to hoveddeler:. Svingarmen og rammen
2

Fest stativet på baksiden av bilen der kroken enden av stativet kurver ut og oppover, støtter kroken motorsykkelen . (Det hjelper å ha en annen person til å holde stativet mens du fest det.)
3

Mål avstanden fra støtfanger til motorsykkelen. Bruk måling for å fastslå hvor langt motorsykkelen er, mens operatøren, fra bilen. Legg 12 inches til dine mål og bruke baufil for å skjære et stykke metall slangen til den eksakte lengden.
4

Mål en annen slange 3 1/2 meter lang og kuttet den med baufil . Sveis de to metallstykker i en 90-graders vinkel i form av en "L"
5

sveise en 14 cm stykke av slange inn på toppen av L, slik at bunnen av L går inn i stikk. Den passer inn i stikk parallell til biler støtfanger.
6

Weld to 4-tommers stenger på endene av montering brace. Motorsykkel henger her.
7

Sett metall enden av stroppene i mellomrommet mellom kroppen av motorsykkelen og baksiden av bagasjerommet. La stroppene løs, slik at du kan foreta justeringer i plassering av motorsykkelen. (Senere vil stramme stropper for å feste motorsykkelen til stativet.)
8

Trekk nedre venstre stroppen rett ned i mellomrommet mellom støtfanger og bunnen av bagasjerommet, og deretter sette metallet enden av stroppen.
9

Plasser motorsykkel rack i midten av operatøren din er viktig, og for det, må du justere stativet ordentlig.
10 < p> Ta tak i den løse enden av stroppene og stramme dem godt. Støtt hendene mot spennene og stramme dem godt.
11

Legg transportør på følgende måte. Sett barene gjennom sprosser av motorsykkelen. Sett skum blokker eller bassenget nudler mellom motorsykkel og sprosser for å hindre eller minimere skraping.
12

Stram og justere stroppene helt nå at motorsykkelen er lastet.
13

Bruk en U-formet lås for å sikre din motorsykkel. Du kan også træ en strikk ledningen gjennom motorsykkelen for å koble krokene på slutten for å sikre kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79759.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars