Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan kjøpe en lastebil for gårdsbruk

Farm lastebiler er en viktig del av utstyret for enhver bonde. Farm lastebiler kan brukes til å frakte ved, høy, kompost, materialer, planting utstyr og personell. Hva slags gård lastebil du kjøper avhenger det meste av budsjettet, så gransk flere lastebil modeller før du kjøper for å få en idé om hva du vil. Når du kjøper gården lastebil du ønsker å få en gård bruk nummerskiltet fra Department of Motor Vehicle, som fritar gården din lastebil fra visse regler. Du trenger
Newspaper
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Lese online bruktbil fora, inkludert de som retter seg mot bønder som Agriseek Gård Lastebiler til salgs forum. Skriv ned hvilke typer lastebiler du ser oppført, år og kjørelengde.
2

Sjekk Consumer Reports og US News and World Report for å se hva lastebilene de er å anbefale for tung bruk. For 2010 foreslår US News and World Report Chevy Silverado, GMC Sierra HD og Ford Super Duty. Sammenlign funksjonene på disse bilene.
3

Bestem et budsjett. Kan du kjøpe en ny bil? Kan du kjøpe en brukt bil med alle pengene opp foran eller ville du heller betale en del opp foran og finansiere resten?
4

Kontroller rubrikkannonser og automotive-delen av lokalavisen. Eventuelle gården tidsskrifter du mottar bør også ha utstyr klassifisert oppføringer, så sjekk disse. Legg merke til alle biler til salgs, bil auksjoner eller bil viser kommer til fellesskapet.
5

Visit bilforhandlere nær deg for å vise nye og brukte lastebiler. Prøvekjøre noen lastebiler som du liker, hvis du finner en god en innenfor budsjettet, kjøpe det
6

Kontakt selgere fra rubrikkannonser eller fra Agriseek som har lastebiler som interesserer deg.. Be om mer informasjon om bilen er i bruk og historie. Sett opp en prøvetur, og ikke kjøpe fra noen som ikke vil la deg teste bilen.
7

delta bil auksjoner og bil show. Hvis du finner en lastebil som passer ditt budsjett, kjøpe det. Siden du ikke får til å kjøre bil på auksjon eller for å diskutere sin historie med den gamle eieren, dette er ikke den beste strategien for å finne en god lastebil. På pluss-siden, vil delta på auksjoner gi deg en følelse av tilgjengelige lastebiler og gjennomsnittspriser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79819.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars