Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva Er Volkswagen Bug Cabriolet ?

Først lansert i 2003 , er Volkswagen Bug Convertible en moderne oppdatering til den opprinnelige Volkswagen Beetle . Exteriors er like nok til at det riktige navnet for bilen er Volkswagen New Beetle Cabriolet . Utvendig

stofftak som kan trekke semi- automatisk skiller det konvertible fra en vanlig Volkswagen New Beetle , selv om begge bilene har runde design og en kuppel -lignende kropp .

interiør

interiøret byr høyere sjåfører litt mer plass enn i andre kompakte biler , ifølge selskapet . Som eldre Biller , nye modeller kommer med plass til å sette blomster i dashbordet .
Resultatutvikling

2010 New Beetle Cabriolet , som sin hardtop fetter , er drevet av en 2,5 -liters , femsylindret motor som gir 150 hestekrefter og har et selvstendig og bakhjulsopphenget .
Safety

konvertible varianten ble testet i 2009 av New Car Assessment Program og fikk fire av fem stjerner i frontkollisjon kollisjon beskyttelse og rollover sikkerhet.
Storage
p Med toppen foldet ned , lagringskapasiteten til New Beetle krymper enormt. Det tilbyr fem kubikkmeter plass , sammenlignet med 13 kubikkfot tilbys av den vanlige modellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79818.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars