Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign SUV Funksjoner

Når du har avgjort på en sport-utility vehicle som din neste ny tur, vil du finne mange å velge mellom, inkludert crossovers, små SUVer og super-size modeller. Sammenligning av funksjoner som er tilgjengelige i SUVer kan hjelpe begrense handleliste. Seating

SUVer tilbyr en rekke sitteplasser konfigurasjoner, med plass til fem på ni passasjerer og opptil tre rader med seter. 2010 Mitsubishi Outlander GT kan gi oppvarmede skinnseter foran. Den 2011 Chevrolet Suburban LTZ inkluderer 12-veis elektrisk justering for både front-passasjerene, med skinnseter i første og andre rader. Honda Pilot er folding andre-og tredje seterad kan du gjøre plass til last.
Comfort

2011 Pilot tilbyr uavhengige klimakontroll soner for sjåføren, forsetepassasjer og baksetepassasjerene. Den 2011 Suburban LT leveres med en fjernkontroll kjøretøy forrett system for å varme bilen før du forlater arbeidet på en vinterlig ettermiddag.
Technology
p Hvis du og en annen sjåfør dele en 2011 Nissan Armada, sete, pedaler og speil vil automatisk justere i henhold til hvem som kjører. Den 2011 Pilot tillater deg å foreta håndfrie mobiltelefon samtaler. En navigasjons-system med en 7-tommers LCD-berøringsskjerm i 2010 Outlander kan hjelpe deg med å navigere i ukjent territorium. Forstads kjøpere kan få en baksetet DVD system med to sett med hodetelefoner.
Safety

2010 Outlander og 2011 Armada kommer med seks standard kollisjonsputer. Noen 2011 Pilots er utstyrt med et ryggekamera bygget inn i bakspeilet. Chevrolet tilbyr et dekktrykk monitor som en standardfunksjon på 2011 Suburbans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79938.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars