Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Liste over BMW Engines

BMW produsenter ulike motorer for å passe en rekke sjåfør ønsker og behov . Mens BMW motorene er kjent for sin pålitelighet , de er bare i stand til å kjøre sitt beste når jevnlig vedlikehold og service . Med regelmessig vedlikehold , er noen form for BMW motoren i stand til å kjøre for i overkant av 300 000 miles . Valvetronic N42

Valvetronic N42 motoren ble introdusert i 2001 . Denne motoren er sammensatt av fire sylindere og erstattet M43 generasjon av motorer . De N42 kjører på blyfri bensin og er kjent for å gjenoppfinne gasspjeldhus som de tidligere var kjent .
Valvetronic N52

Valvetronic N52 motoren var den første BMW -motor med Valvetronic teknologien som skal brukes på en seks -sylindret motor . The N42 ble lansert i 2004 , gjør seg kjent for sin reaksjonsevne og evne til å produsere 272 hk (brems hestekrefter ) . Motoren er laget av magnesium legering og er belagt med aluminium legering , noe som gjør det ekstremt lett .
E60 M5

E60 M5 -motoren ble forløst som et resultat av BMW interesse og engasjement i Formula One racing. Motoren var en V10 5,0 -liters maskin som holdt muligheten til å opprette 507 hk når den brukes med en syv - trinns SMG girkasse . Motoren typisk løp på 400 hk , men når du trykker på //M -knappen på rattet , kunne hele 507 hk utnyttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79791.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars