Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Liste over buicks

Buick har alltid vært kjent som en stilig, komfortabel, glatt-riding kjøretøy. Det er en divisjon i General Motors og har et rykte for å produsere kvalitet biler til en rimelig prislapp. Buick linjen har alltid vært populært med en eldre, distingvert publikum, men selskapet prøver å re-markedsføre sine biler til en yngre generasjon. Dette fikk har ført til en mer sofistikert linje av luksus biler, fra en crossover sport-utility vehicle til den nyeste i Personbiler. Buick Enclave

Enclave er Buick tillegg til listen over delefilter sport-nyttekjøretøyer. The Enclave tilbyr en rekke luksuriøse funksjoner, for eksempel en romslig hytte med tredje rad sitteplasser. The Enclave har makt liftgate og en rik surround sound system. The Enclave har en 3,6 liters V6 motor vurdert til 288 hestekrefter og £ 270 fot dreiemoment. Det er andre funksjoner som gjør dette Enclave unikt, for eksempel en trippel-sone automatisk klimaanlegg system, satellitt-radio og OnStar. Som i 2010, starter Enclave på $ 35215.
Buick Lucerne

Buick Lucerne er en av de nyeste Personbiler i Buick lineup. The Lucerne har et moderne utseende og isavailable med de mest moderne bekvemmeligheter som en MP3-spiller inngang, oppvarmede og avkjølte seter, og en overhead cam V8 motor. Buick pusset "stille tuning" tiltak for å sikre alt fra tykt teppe padding til utformingen av vindusviskerne for å gjøre Lucerne den roligste bilen på veien. Denne bilen starter på $ 29,230.
Buick LaCrosse

Buick LaCrosse er en stor sedan med enten front-eller firehjulsdrift som er bygget på en forbedret versjon av Chevrolet Malibu plattformen. Den LaCrosse tilbys i tre utstyrsnivåer som begynner med en forhjulsdrevet 2,4-liters motor. High-end trimme nivå er en 3,6-liters motor med firehjulsdrift. Alle tre trimme nivåer kommer standard med full strømalternativer, to-sone automatisk klimaanlegg, syv-høyttaler CD lydsystem med innganger for en MP3-spiller. Den Buick LaCrosse kommer også med oppvarmede seter og oppvarmet ratt. Den LaCrosse starter på $ 27,085.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79792.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars