Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjeller mellom LT og LTZ

Den "LT" og "LTZ" er en kombinasjon av bokstaver som brukes av Chevrolet å avgrense ulike nivåer av trim på sin linje av Tahoe SUV. Bokstavene er ikke akronymer. Trim av et kjøretøy, også kjent som funksjonene, starter på en "base"-nivå, inkludert funksjoner som air condition, strøm sluser og elektriske vinduene. Som trim nivået utvikler seg, er alternativer til, for eksempel en CD-spiller, oppvarmede seter, en kraftigere motor eller navigering. Ved første øyekast, LT og LTZ ser ut til å være identiske biler. Men under nærmere ettersyn, vil du finne noen finesser som gjør LT litt mer luksuriøse enn LTZ. LT Vs. LTZ Strøm-tog

På området motorytelse, er det LT og LTZ begge utstyrt med en identisk 5.3 L V-8, spy ut 326 hestekrefter og 348 fot-pounds av dreiemoment. Som et resultat av den samme drivverk, begge modeller har en by og på motorvei drivstofforbruk på 11 og 16 mpg henholdsvis. Begge modellene er også tilgjengelige i to-eller firehjulstrekk og godta E85 flex drivstoff, noe som kan dramatisk påvirke drivstoffeffektivitet. Ved hjelp av E85, vil byen og motorvei mpg hoppe til 15 og 21 kroner.
LT Vs. LTZ Utvendig

Likhetene fortsette på utsiden av LT og LTZ også. Begge modellene veier inn på £ 5635., Med en akselavstand på 116 inches, en total lengde på 202 inches og en høyde på 76,9 inches. Fra utsiden, du bare ikke kan fortelle forskjellen mellom en LT og LTZ. Men dette endrer på innsiden.
LT Vs. LTZ Interiør

LTZ har en åtte-passasjer evne, med en ekstra klappsete, LT har plass til syv. Til tross for den ekstra kapasiteten, LT og LTZ har identiske innvendige dimensjoner, med 41 inches av headroom og 39 inches av bakre benplass. En digresjon, grunnmodellen Tahoe LS, med en prislapp $ 5000 mindre enn LTZ, har kapasitet til ni.

LT og LTZ begge kommer standard med CD-spiller, cruisekontroll, klimaanlegg, elektriske vinduer, foran /bak /side airbag, multippel justering førersete, tre korn dash og navigasjon. Igjen, nesten alle elementene er identiske, med unntak av LT ha en seks-innstilling programmerbar førersete, kommer hjem enhet (som inkluderer to programmerbare garasjeportåpnere) og skumring-sensing frontlykter.
LT Vs. LTZ Suspension

Mens nesten all fjæring og bremser elementer er identiske, er en stor forskjell i LT sin kjørekomfort. Dette er på grunn av en rigid bakhjulsoppheng bjelke, som LTZ, som swapper spiralfjærer for kollisjonsputer. Chevy spesifiserer ikke om det bakre airbag suspensjon kan styres manuelt via en driver-operert bryter (mest ettermarkedet Air Ride suspensjoner tilby denne manuell kontroll standard under installasjonen). Tilstedeværelsen av kollisjonsputene, men vil forbedre hjørne håndtering ved å redusere roll og øke nyttelast /slepekapasitet når man sammenligner med spiralfjær ytelse.
Hensyn

Other enn noen interiør elektroniske funksjoner og en litt forbedret fjæring bak, gjør LT ikke mye over LTZ. Med 2010 prislapper svever rundt $ 50 765 for LT og bare $ 42 130 for den LTZ, kan det være vanskelig å rettferdiggjøre oppgraderingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80063.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars