Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Kundeinformasjon Om Lifetime av hybridbil batterier

En hybridbil bruker både gass og elektriske komponenter til makten sin motor . Det brenner mindre gass , noe som sparer deg for penger . Men mange forbrukere har spørsmål om hvor lenge batteriet varer , siden det koster tusenvis av dollar . Tid

Vanligvis bilprodusenter designe batterier for hybridbiler å vare i mellom 150.000 og 200.000 miles , som er levetiden til bilen .
Garantier

å beskytte forbrukeren fra bekostning av bytter batteri, de fleste produsenter tilbyr en garanti for å dekke batteriet av hybridbiler for åtte til ti år . I 2010 , de fleste hybridbiler bruker nikkel metall hybrid batterier . Honda og Toyota resirkulere disse batteriene og kast dem slik at de ikke skader miljøet.

Problemer

Som i 2010, har hybridbiler ikke eksistert lenge nok til å finne ut hvor lenge batteriene varer i gjennomsnitt. Du kan bruke visse metoder for å bevare batteriets levetid . The Cars Direkte hjemmeside anbefaler kystfart til en stopp i stedet for å treffe bremsene når det er mulig og akselererende lett når du begynner å flytte bilen for å få maksimal levetid ut av hybrid bilbatterier .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80062.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars