Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan sammenligner jeg 1991 Mercedes Benz 300 og 350 modeller?

The 1991 Mercedes 350 sedan kom i bare to nivåer, SD eller SDL. Den 300-klassen har ulike alternativer, blant annet som sedan, stasjonsvogn, coupe eller cabriolet. I tillegg kom 300 serien med en motor, mens 350 tilbys to forskjellige motorer og en AWD (all-wheel drive) alternativ. Begge klassene regnes luksus mellomstore sedan. Pass på å sammenligne 350 sedan alternativet mot 300 rear-wheel-drive alternativ, som AWD alternativet, cabriolet, coupe og stasjonsvogn har åpenbare forskjeller. Instruksjoner
en

Gå til Edmunds nettsted for å starte dine spesifikasjoner sammenligninger. Velg "Used Cars" fra hjemmesiden og legger inn riktig året, merke og modell. Velg 350-serien nivået du ønsker å sammenligne
2

Velg nivået på 300 klassen som du ønsker å sammenligne med 350 serien -. Tre forskjellige motor alternativer er tilgjengelige. De tilsvarende nivåer er 350SE og 300SL på grunn av lignende størrelse motor. Begge er også bakhjulsdrift.
3

Change frem og tilbake mellom 350-klasse sedan i løpet av dine sammenligninger. Klikk "Specs" fra menyen til venstre for å se noen modelldimensjonene. Sammenligne utvendig og innvendig dimensjoner for begge kjøretøyene å avgjøre som har mer plass eller som veier mer.
4

sammenligne hestekrefter og dreiemoment for begge klasser. Man har mer dreiemoment enn den andre, men mindre hestekrefter - det kan vise seg verdig til å kjøre begge biler å sammenligne akselerasjon
5

Bla til bunnen av siden for å sammenligne drivstofføkonomi.. Den 350-klassen er en turbodiesel, så bedre gass kjørelengde er ikke uvanlig. Ikke engang den firesylindrede 300-klassen kan oppnå samme gass kjørelengde som turbodiesel 350-klassen.
6

Klikk "Tilgjengelige funksjoner" fra menyen til venstre for å sammenligne standard-og tilleggsfunksjoner. Sammenligne motorer, girkasser, luksus og standard sikkerhetsfunksjoner.
7

Klikk på "Videresalg verdier" for å vise forhandler detaljhandel, handel-in og privat salg verdier for å se hvilken klasse beholder sin verdi bedre.
Side 8

Prøvekjør begge kjøretøyene, hvis mulig. Selv om du er i stand til å sammenligne spesifikasjoner på nettet, hjelper en prøvetur for å fullføre dine sammenligninger, slik at du bedre kan vurdere hvert kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79943.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars