Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Liste over Hyundai Motorer

Når Hyundai først begynte å selge personbiler i Nord-Amerika i 1986, hadde den sørkoreanske firmaet ingen motor design av sine egne. Det faktisk måtte betale japanske bilprodusenten Mitsubishi å bygge sine fire sylindere for sin subcompact Excel. Ting er mye annerledes nå som Hyundai passerte Ford Motor Company i globalt salg i 2009, og nå er de selv selger sine motorer til andre bilprodusenter. 4.6 Liter V8

4,6 liters V8-motor, kjent internt i Hyundai som Tau, er det første åtte sylinder bygget av den sørkoreanske bilprodusenten. Foreløpig er det bare tilgjengelig i flaggskipet Hyundai Genesis luksus sedan. Denne motoren har 375 hestekrefter og en EPA drivstofføkonomi vurdering av 17 city/25 motorveien.
3,8 Liter V6

Denne motoren er funnet i Hyundai modeller som base Genesis sedan, Veracruz SUV, Genesis sports coupe og Azera Limited sedan. Hestekrefter tallene varierer 263-290 avhengig av hvilken modell motoren er festet til, men EPA tall gir motoren i gjennomsnitt en rating på 17 city/26 motorveien for modeller med automatgir.

2,7 Liter V6
p Dette V6-motoren var den første sekssylindrede at Hyundai introdusert i dette landet, og er fortsatt i bruk som base motor for Santa Fe og i top-of-the- Online Tucson SUV variant. Denne motoren er oppgitt til 175 hestekrefter, med 17 city/24 motorveien når festet til en fire hastigheten automatisk, og 18 city/25 motorveien når koblet til en femtrinns.
2,0 Liter 4 Cylinder

mangeårig Hyundai firesylindret har en vel utprøvd pålitelighet posten og er den eneste tilgjengelige motor for Elantra sedan og Elantra Touring vogn. Denne motoren har variable ventiltider for økt respons og legger ut 138 hestekrefter. EPA tall for Elantra med 2,0 liters motor er 26 city/34 motorvei med en fire trinns automatgirkasse.
1,6 Liter 4 Cylinder
p Dette er en annen motor som hjalp bygge Hyundai rykte for pålitelige og drivstoffeffektive motorer. Den 1,6 liters firesylindret legger ut 110 hestekrefter og har et EPA drivstoff virkningsgrad på 27 city/36 motorveien, også utstyrt med automatisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79822.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars