Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hydrogen Bil i forhold til vanlige biler

Utviklingsland øker etterspørselen etter fossilt brensel. Konvensjonelt drivstoff er begrenset og til slutt vil de ikke være i stand til å møte verdens økende energibehov. Automotive transport er en primær område der dette kravet må løses. Hydrogenbiler blir utviklet som et alternativ til vanlige biler å håndtere dette problemet. Standard Kjøretøy

bensin biler bruker forbrenningsmotorer som er en del av en enorm infrastruktur som drivstoff, reparasjoner og regulerer bruken av disse bilene. Disse kjøretøyene er rimelig, og det er relativt billig å produsere drivstoff for disse kjøretøyene.
Hydrogen

hydrogenbiler vil redusere USAs avhengighet av importert drivstoff. Disse bilene blir nå designet for å være miljøvennlig, økonomisk levedyktig, og når infrastrukturen er på plass drivstoff forventes å bli produsert og distribuert lokalt.
Miljø

Bensin-baserte biler produserer utslipp til luft som anses skadelig for miljøet. Hydrogen produserer biprodukter som kommer i form av varme og vann.
Fuel Efficiency

Environmental Protection Agency (EPA) bruker en datamaskin til å bestemme den gjennomsnittlige drivstofføkonomi av personbiler og lette lastebiler. EPA har fastslått at den gjennomsnittlige bensindrevet personbil får 23,9 mpg og lette lastebiler får 17,4 mpg. Hydrogenbiler gjennomsnittlig 24-34 mpg, avhengig av type motor.
Cost

Ifølge National Hydrogen Association, ville hydrogen koste $ 2.10 per gallon bensin tilsvarer (DHG) til å produsere og levere til fyllestasjoner. Dessuten ville fremtidige estimater for en gallon av hydrogen være $ 1.75/gge til $ 4.25/gge. Bensin er vesentlig høyere på $ 9.10/gge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79823.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars