Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan velge en SUV

Velge riktig SUV kan være skremmende som det er så mange forskjellige modeller å velge mellom. Størrelsene og egenskapene til hver SUV vil spille en viktig faktor i å bestemme hvilken som er riktig for deg. Den viktigste faktoren er å finne noe som kan ta deg ned alle veiene du har tenkt å reise med alle bjeller og fløyter du måtte trenge. Instruksjoner
Velge en SUV
en

Lag en liste for å avgjøre hva som er viktig for deg. Liste funksjoner du ikke liker så godt.
2

List dine valg for å bestemme hvilke merker har disse kvalitetene og hvilke merker ikke passer dine kriterier. Hvis du er ute etter noe som vil være bra på gass, men likevel effektive av veien, ville en mindre fire-wheel-drive SUV være et alternativ å vurdere. Hvis du er i markedet for noe stort for å bære masse folk og utstyr rundt, deretter en full-size Suburban, Tahoe eller Expedition kan være veien å gå som hver tilbyr rikelig med sitteplasser og en lang liste over "skapning funksjoner."
3

Evaluer hvert kjøretøy ved å inspisere det og dra nytte av de funksjonene som tilbys. Prøvekjøre SUV for å avgjøre om det rides komfortabelt og alle funksjoner som er viktige for deg fungere fullstendig. Forskning hvert kjøretøy ved å ta en gjennomgang på Internett og lese hva som tilbys på hver enkelt.
4

Vurdere resultatene av dine funn. Bestem hvilke lastebil vil gi deg med alle bekvemmeligheter og nødvendigheter du leter etter. Velg ditt valg av prosessen med eliminering. Det vil være en SUV for å passe nesten hver kategori.
5

Plukk den passende SUV og undersøke alle alternativene som er tilgjengelige for kjøp. Undersøke verdsettelsen av lastebilen og finne ut hva prisen kommer til å passe inn i budsjettet. Snakk med lokale forhandlere og finne ut hvilken pris de spør, og hvor fleksibel prisen er. Ikke vær redd for å "prute" prisen eller be om en lavere pris på kjøretøyet. Noen forhandlere vil slippe prisen for å flytte bilen og gjøre plass til noe annet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79788.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars