Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Fuel Economy i Pickup Trucks

Mange pickup truck merker konkurrere om den høyeste drivstoffeffektivitet . Forbrukerne har rapporter, standarder og målinger for å finne ut hva som er de mest drivstoffeffektive biler. MPG

Miles per gallon , eller MPG , er måleenheten for drivstoffeffektivitet . MPG er delt mellom by og landeveiskjøring . Den landeveiskjøring MPG er vanligvis høyere enn byen , fordi bykjøring innebærer langsommere reise og stoppe og gå trafikk. Forbrukerne må ta hensyn til både tall .
Regjeringen Reports

Den føderale regjeringen hjelpemidler forbrukerne i å finne de mest drivstoffeffektive lastebiler . Environmental Protection Agency rapporter kategorisere pickup lastebiler med liten pickup og standard pickup.
Bilder Små Pickup

Små lastebiler med best drivstofføkonomi har en MPG highway vurdering mellom 25 til 27 i henhold til regjeringen drivstofføkonomi rapporter . For bykjøring , små lastebiler har en MPG av 19-22 .
Standard Pickup

Ifølge den føderale regjeringen rapporten standard lastebiler har i gjennomsnitt en MPG highway innstilling av 22. . Bykjøring for en standard pickup er nær 21 i gjennomsnitt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79993.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars