Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Biler som ligner på Mini Cooper

Mini Cooper biler er internasjonalt anerkjent som noen av de mest drivstoffeffektive og slitesterke biler på markedet. Cooper er tilgjengelig som en cabriolet, hard topp og klubb stil, hver varierende litt i ytre skinn. Nydesignede drivstoffeffektive kupeer er lik Cooper fra verdifull teknologi til kreativ utseende. Tata Nano

Nano tilbys som en Petroleum bil bare, med et batteri som sitter under førersetet. Selv om du bruker miles per gallon er ikke relevant, tilbyr Nano fortsatt eksepsjonell drivstofføkonomi. Tata Nano er utseende er litt lik den Mini Cooper. Fronten av bilen er avrundet og fortsetter å runde opp over baksetet, deretter synker ned i en rett linje til baksiden støtfanger. Mini Cooper har også en rett-lined back end der baksiden åpnes som en luke. Nano gir forenklede-kontroller som Mini Cooper.
Smart Fortwo

En fordel med å kjøre Mini Cooper er drivstoffeffektivitet det havner. Mini Cooper blir ca 32 mpg, mens Smart Fortwo får 36 mpg. I tillegg til den tilsvarende drivstofføkonomi, har de Smart Fortwo også et lignende utseende til Mini Cooper. Begge kjøretøyene er to-dørs coupé som kommer med mulighet for en kalesje. Den Fortwo tilbyr det siste innen navigasjon og underholdning, akkurat som Mini Cooper gjør. I tillegg gir Fortwo nok plass til sete fire med plass i bagasjerommet, ligner på Mini Cooper.
Toyota Yaris

Toyota Yaris er ligner på Mini Cooper i drivstoffeffektivitet med en MPG av 32 år. Yaris har fire dører, i motsetning til de to-dørs Mini Cooper, men plass til fire personer som Mini Cooper gjør. Yaris har også en avrundet forkant som ligner på Mini Cooper. Både Yaris og Cooper tilbudet Sirius Satellite radio i sine nye modeller og en port for medier enheter som en iPod.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80005.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars