Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hyundai Tucson Funksjoner

The Hyundai Tucson er en sport utility vehicle som er i en rimelig prisklasse og er fullpakket med massevis av fristende funksjoner . Det regnes som en mellomstore SUV kjøretøy med en 10 - år eller 100.000 kilometer garanti tilbys fra Hyundai . Selv om det er mulig å tilpasse Tucson rett fra Hyundai , har Tucson mange spesielle standard funksjoner som gjør det til et attraktivt kjøretøy. Kontrollsystemer

Tucson leveres med to komponenter som er kjent som elektronisk stabilitetskontroll og antispinn system . Disse jobber sammen for å hindre at bilen sklir og mister veigrepet . Dette er standard på Tucson , og forskning har vist at disse funksjonene har resultert i mer enn 50 prosent færre drepte .
Safety

Tucson Active hodestøttesystem justerer leder av førersetet basert på kroppsvekt for å minimere whiplash i oppbremsing eller kollisjon . Denne funksjonen kommer også standard på Tucsons . Bilen leveres også med seks kollisjonsputer med rollover sensorer for å hjelpe skjold fra front og side virkninger.
Resultatutvikling

Tucson er utstyrt med en Shiftronic overføringssystem . Dette betyr at bilen kan brukes i enten automatisk eller en clutch - mindre manuelt . Bilen har også en 2,4 -liters firesylindret motor for å forbedre gass kjørelengde . Atten tommers dekk og firehjulsdrift også gi Tucson evnen til å håndtere alle typer veier og terreng .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79964.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars