Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Spesifikasjoner for 2007 BMW Z4

BMW Z4 er en klassisk stylet sportsbil blending luksus og ytelse . Med sin lange panseret , kort stamme og aggressiv front end , er Z4 umiddelbart gjenkjennelig som en rask, morsom og spennende bil. Motor

Alle 2007 BMW Z4s har en in-line sekssylindret , 3 - liters motor . Standard modell av denne motoren produserer 215 hestekrefter , sammen med £ 185 -fot dreiemoment og finnes i basen Z4 . Jo høyere ytelse versjon, 3.0si , produserer 255 hestekrefter og 220 pund- fot dreiemoment til tross beholde samme slagvolum og grunnleggende motor konfigurasjon.
Body Styles

bilen var tilgjengelig som en hardtop eller cabriolet , med begge versjoner med to seter og samme drivlinjen elementer . Det konvertible versjonen har en klut toppen som drives manuelt i grunnmodellen og elektrisk styrt i dyrere premium-versjonen . Både myke topper har et oppvarmet bakrute vindu i motsetning til en plast bakvinduet finnes på mange mindre dyre konvertible biler.
Resultatutvikling

Alle Z4s har en sekstrinns manuell girkasse som standard utstyr og en seks -trinns automatgirkasse som ekstrautstyr . Den 3.0si med en manuell girkasse er den raskeste versjonen , kommer 0-60 mph på i 5,6 sekunder . Kjøretøy med manuell girkasse er vurdert på 20 mpg i byen og 29 mpg highway . Den automatiske girkassen blir litt bedre drivstofføkonomi og er rangert 21 og 30 mpg, henholdsvis .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79957.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars