Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvorfor kjøpe en hybrid?

Tenk deg å kjøre 40 til 70 miles på bare én gallon av gass. Det er det amerikanske Department of Energy sier at du kan gjøre med hybrid elektriske biler - en av mange gode insentiver til å kjøpe en. Definisjon

En hybridbil er også kjent som en hybrid elektrisk bil (HEV), laget med både elektrisk og bensin systemer. En ekte hybrid kjøres kun ved hjelp av bensinmotor, kun den elektriske motoren, eller kan du velge begge deler.
Expert Insight

Ifølge Environmental Protection Agency drivstofføkonomi rangeringer i desemberutgaven 2009 utgaven av Consumer Reports, "hybrid gass-elektriske biler etablere en dominerende status som både den mest drivstoff-effektive og mest pålitelige segmentet av biler."
Skattekort

Et godt insentiv for å kjøpe eller lease en ny hybridbil er at du kan få en skatteinntekt i størrelsesorden $ 250 til $ 3400.
Outlook

I 2012 planlegger Subaru å slippe sin første bensin-elektrisk hybrid, ifølge Ikuo Mori, president i Fuji Heavy Industries for Subaru. Denne hybrid vil være basert på en av dagens Subaru-modeller.
Fun Fact

Siden hybrider gjør lite eller ingen støy på veien, er Hollywoods spesialeffekter team som arbeider med auto selskaper for å lage lydeffekter for hybrider. Eiere kan være i stand til å velge "bil toner" mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79780.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars