Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Fordelene av Rack & Pinion Steering

Når man sammenligner styresystemer du egentlig bare trenger å tenke på to typer - standard mekanisk styring og tannstang styring. Standard mekanisk styresystem er enten makt assistert eller uten motor. Tannstang er nesten alltid strøm assistert. Det er fordeler med begge, men det er noen betydelige fordeler for rack og pinion som bør vurderes når man sammenligner biler. Færre deler
Tannstang har færre deler og svingpunkter.

Tannstang styring tendens til å være mer presis, fordi det er færre deler og svingpunkter. På grunn av dette, er styringen mer responsive og lettere å kontrollere.
Lighter

Redusere antall deler i et system også reduserer vekten. Et par pounds her eller der kan ikke virke som en stor ting, men med drivstofføkonomi eller racing, hver kilo teller.
Road Feel
Mer "road feel" hjelper i farlige kjøreforhold.

Kjøring på våte eller isete veier kan være vanskelig. En rack og pinion styring gir deg bedre "road følelse", som gjør denne type kjøring litt enklere. Det gir deg raskere og bedre tilbakemeldinger enn et standard system.
Reparasjon

Reparere en rack og pinon styresystem tendens til å være enklere enn et tradisjonelt system. Det er to grunner til dette. Først, det er færre bevegelige deler, slik færre til å mislykkes og trenger reparasjon. For det andre er det mest vanlige systemet, så de fleste mekanikere bør være kjent med det, du trenger ikke en spesialist for reparasjoner

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79849.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars