Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er en Towing Package på en Toyota?

En tauing pakken på en Toyota tilbyr utstyr som er nødvendig for å trekke en trailer mens du bruker riktig tilhengerbremser og belysning. Tauing pakken er mest vanlig på Tacoma og Tundra pickup lastebiler. Funksjoner

En Toyota slep pakken inkluderer et stikk mottaker, ledningsnett for tilhengerbremser, et slep-hale modus bryter på girspaken, overføring og olje kjølere, en tilkobling for tilhenger ledninger og en heavy-duty elektriske systemet.
Fordeler

For forbrukere som må jevnlig hale trailere, gir tauing pakke alt nødvendig utstyr i en pakke. Olje og overføring kjølere kan også forbedre langsiktig holdbarhet og pålitelighet til din Toyota.
Identifikasjon

En Toyota med et slep pakke kan identifiseres av sin stikk mottakeren og tow-haul mode knapp automatgir shifter. Hvis en ettermarkedet tauing pakken er lagt til av en eier, vil bilen ikke har et slep-hale knappen eller supplerende olje og overføring kjølere.
Warning

Selv om en Toyota er utstyrt med en tauing pakke, ikke overstiger de tauing anbefalingene oppført i brukerhåndboken. Hvis du legger tunge eller tilhengervekt kan skade din lastebil og gjøre garantien ugyldig.
Expert Insight

For bilførere som ofte slep, er fabrikken pakke en stor investering. Men for forbrukere som ikke ofte slep, kommer med en ettermarkedet stikk og overføring kjøligere gi lignende muligheter til en mye lavere pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79837.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars