Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Slik handler for biler med gass kjørelengde

Biler som får bedre gass kjørelengde ikke bare sparer du penger på gassen pumpen, men du kan bidra til å redusere amerikansk olje avhengighet og gjøre din del for å minimere bilens effekt på global oppvarming. Snarere enn start shopping hver bil for salg og prøver å finne gass kjørelengde senere, kan du søke etter gass kjørelengde forventninger og bruke listen til videre undersøke om en bil er riktig for deg. Instruksjoner
en

Gå til Fuel Economy nettstedet. Det er drevet av den føderale regjeringens Department of Energy. Du kan søke både nye og brukte biler eller alternative drivstoff kjøretøy med gass kjørelengde.
2

Hold musen over "Finn en bil"-menyen og velg "Søk etter MPG" fra rullegardinmenyen. Velg året du ønsker å handle med, sammen med bilklasser og kombinerte miles per gallon til bruk for søkekriterier.
3

Klikk "go" for å fortsette. Gjennomgå listen, som er i orden med størst gass kjørelengde til laveste. Gå tilbake til forrige side for å velge et annet kjøretøy klasse, år eller drivstoff rating.
4

Klikk på "Finn og sammenlign Cars" fra menyen øverst og klikk på "beste og verste MPG" fra menyen til venstre for å se en kombinasjon av bensindrevne kjøretøy og alternative drivstoff kjøretøyer. Se resultatene for biler og klikk på "Lastebiler, varebiler og SUVer" fra menyen til venstre for å vise andre typer kjøretøy.
5

Gå til Edmunds nettsted for å finne ut mer om bruktbiler av interesse. Fra Edmunds nettstedet, kan du se spesifikasjoner, verdier og alternativer. Gå direkte til produsentens hjemmeside for å finne ut mer om ny bil spesifikasjoner, opsjoner, priser, garanti og mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79981.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars