Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjellen mellom Nissan Maxima & Altima

The Maxima og Altima er to av Nissans mest solgte modellene. Mens de ser svært like ut, det er viktige forskjeller mellom de to. Motor

Maxima leveres som standard med en 3,5 liter, V6, 290 hk motor. Altima leveres med en drivstoffgjerrig 4 sylindret, 3,5 liter, 175 hk motor.
Fuel Efficiency

Altima får 20 by mpg og 27 highway mpg. Maxima får 19 by mpg og 26 highway mpg. Så mens Maxima er teknisk mer drivstoffeffektiv enn Altima, er det ikke mye forskjell.
Cost

En standard fire-dørs Maxima vil ha en netto kostnad på ca $ 34146. Standarden Altima har en netto kostnad på ca $ 29378. Altima er det mest økonomiske valget i den forstand av anskaffelseskost og gass.
Hybrid

En stor forskjell mellom Maxima og Altima er det faktum at Alitma er tilgjengelig i en hybrid-modellen, mens maksimumspunkt blir ikke. Altima hybrid tilbyr 35 mpg og kommer med en 15-års garanti på alle utslipp kontroll deler.
Interiør

Både Maxima og Altima er tilgjengelig med forskjellige interiør alternativer slik som premium, sport og grunnleggende. Den Maxima har en dual månen taket mens Alitma ikke. Maxima har også flere ben, hode og bod enn Altima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79797.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars