Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sikkerhet for en Mercedes C-Klasse

C-Klasse er blant de mest solgte modellene av Mercedes og har en lang liste med sikkerhet funksjoner, inkludert: Electronic Stability Program, ABS-bremser, bremseassistent, avansert dekktrykkovervåking , aktive hodestøtter foran og avansert karosseriet. Bilen har ni kollisjonsputer. Disse funksjonene har tjent C-Klasse fire stjerner i frontpartiet kollisjonstester og fem stjerner i sidekollisjon tester av National Highway Traffic Safety Association (NHTSA). Aktiv sikkerhet

Aktive sikkerhetsfunksjoner og utstyr i C-Klasse hjelpe sjåførene unngå ulykker. Blokkeringsfrie bremser, for eksempel redusere bremselengden og la sjåføren å manøvrere bilen når man bremser. Brake assist utfyller de blokkeringsfrie bremser og gjelder maksimalt bremsetrykk når det sanser at driveren ikke er å trykke på bremsen så hardt som han burde. Det elektroniske stabilitetsprogram bidrar til å holde bilen på den tiltenkte linjen ved å registrere hjulspinn - vanligvis på grunn av glatte veiforhold eller overdreven akselerasjon -. Og forsiktig redusere strømforbruket for å unngå en spin
Passiv sikkerhet

passivt sikkerhetsutstyr beskytter passasjerene i tilfelle en ulykke. Den passive sikkerheten pakken i C-Klasse omfatter aktive hodestøtter foran - som beveger seg fremover i tilfelle av en påkjørsel krasj for å unngå nakkeskader som følge av whiplash - en avansert karosseristruktur for å bidra til å beholde integriteten av kabinen, og ni kollisjonsputer. Førersiden knekollisjonspute, pluss kollisjonsgardiner foran og bak, gi all-around beskyttelse.

NHTSA Vurderinger (Frontal)

kollisjonstester utført av NHTSA, tjente C-Klasse fire av fem stjerner i frontpartiet kollisjonstester. Disse testene blir utført ved å krasje biler inn i en fast barriere i 35 miles per time, og måle krefter påført crash dummies inne i kjøretøyer. De fire stjerner tildelt alle C-klasse varianter av NHTSA betegner "11% til 20% sjanse for alvorlig skade" i tilfelle en frontkollisjon.
NHTSA Vurderinger (Side)

side kollisjonstester, tjente alle C-klasse varianter fem av fem stjerner, som er bare tildelt kjøretøyer som frakter 10 prosent eller mindre sjanse for alvorlige skader i en 35 miles per time krasj fra siden. Biler med et større antall strategisk plasserte kollisjonsputer tendens til å gjøre det bra i sidekollisjon tester, og C-Class 'ni kollisjonsputer utvilsomt hjulpet ytelsen.
Anti-tyveri funksjoner

C-Klasse bærer også anti-tyveri-funksjoner, inkludert "keyless go" og smart-tasten. Den smarte nøkkelen tillater føreren å starte bilen ved å trykke på "start /stopp"-knappen på dashbordet mens smart nøkkelen er fortsatt i hans eller hennes lomme. Bilen og nøkkelen kommuniserer via kodet elektronisk grensesnitt, noe som gjør tyveri vanskeligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79890.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars