Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sammenligning av spesifikasjoner på biler

Sammenligning to eller flere biler kan være en utfordring selv for en erfaren auto tekniker eller erfaren bil kritiker. Bilprodusentene skryte om nye teknologiske systemer og resultattall, men andre spesifikasjoner går ofte uuttalte å skjule manglene eller overdrive en bilens ytelse og effektivitet. Forstå betydningen av bil specs er viktig å lage gode sammenligninger basert på data i stedet for hype. Strøm

Strøm spesifikasjoner er blant de mest siterte deler av data når man sammenligner biler. En av de mest kjente kraft spesifikasjoner er hestekrefter, som representerer den maksimale mengden strøm enn motoren kan produsere. Imidlertid er høyere motoreffekt ikke alltid bedre. Biler som utvikler sine topp hestekrefter på høyt turtall kan aldri gi sjåførene tilgang til denne kraften. Siden de fleste sjåførene kjøre på 1000 til 3000 rpm, biler med gode hestekrefter rangeringer i denne serien er det mest sannsynlig å utvikle kraft som er nyttig for akselerasjon og bestått.
Resultatutvikling
< p> Andre ytelse spesifikasjoner er viktig i å sammenligne biler. Dreiemoment, som er en annen måling av maskinkraft, refererer til å dreie effekt på hjulene. Høyere dreiemoment karakterer på lavere turtall betyr bedre akselerasjon og en større evne til å slepe en tung belastning. Drivlinje konfigurasjoner er også viktig. Biler med en frontmontert motor og bakhjulstrekk har jevnere vektfordeling og håndtere mer effektivt og forutsigbart på tørre overflater, mens foran motor /forhjulsdrevne modeller kan håndtere bedre i snøen. En bilens fjæring specs også bidra til å bestemme ytelse egenskaper. For eksempel, gassfylte støt eller "sport-tuned" suspensjoner gi en mindre behagelig tur enn væske sjokk.

Safety

Bilprodusentene ofte liste en bils sikkerhetssystemer uten å gi en forklaring på hvordan de fungerer eller hva de betyr. Systemer som elektronisk stabilitetskontroll og traction control bruker sensorer inni hjulene til å overføre kraft til hjulene som fortsatt har trekkraft ved en skrens eller lysbilde. Blokkeringsfrie bremser pulserer automatisk hvis føreren anvendelse av bremsen ikke klarer å stoppe bilen. Alle disse systemene bidra til å redusere sannsynligheten for en ulykke. Andre spesifikasjoner, som bremselengden (vanligvis målt som avstanden det tar for en bil å bremse fra 60 km /h til en død stoppe), er viktig for å bestemme den sikreste måten å kjøre en gitt bil.
Effektivitet

Fuel effektivitet er en viktig spec som påvirker beslutningene mange bilkjøpere gjør. Drivstoffeffektivitet specs levert av Environmental Protection Agency er en god guide, men sjelden reflekterer den virkelige verden effektiviteten av en gitt modell. I tilfelle av hybrid-elektriske biler, avhenger faktiske drivstofføkonomi i stor grad på kjørestil og hvor mye arbeid den elektriske motoren er i stand til å gjøre. Manuelle girkasser gir sjåførene muligheten til å spare drivstoff ved å bruke effektive kjørevaner, for eksempel kystfart nedoverbakke eller starte opp sakte på et lavt gir.
Pris

Bil prisene er en annen viktig spec at bilkjøpere bør studere nøye. Foruten produsentens veiledende pris (MSRP) at bilprodusentene annonsere, de fleste nye biler er underlagt en destinasjon eller levering gebyr. Forhandlere kan legge dekk avgifter, rengjøring avgifter, skatt og avgifter, som til sammen kan legge til hundrevis av dollar til prisen på en ny bil. Men fabrikken insentiver, lojalitetsprogrammer og forhandler rabatter alle redusere prisen. Pass på å se dypere inn i tallene enn MSRP før settling på en pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79891.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars