Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Topp 10 biler for kvinner

Kvinner bilkjøpere har en tendens til å verdsette pålitelighet, drivstofføkonomi og morsom å kjøre faktor når det gjelder å kjøpe en ny bil. Avhengig av en kvinnes livsstil og inntekt, er det utrolig mange biler tilgjengelig å velge mellom. Toyota RAV4, Toyota Prius, Toyota Camry

Toyota er en av de langvarige ledere i kvinnedominerte foretrukne biler på grunn av deres høye sikkerhetsvurderinger, drivstofføkonomi og økonomisk priser. RAV4 er Toyotas kompakt SUV som gir plass og holdbarhet av en SUV med agility av en kompakt bil. Prius er Toyotas mest solgte hybridmodell som får opp til 51 miles per gallon på motorveien og 48 i byen. Camry er en familie-sized sedan som sammenligner godt med lignende luksus sedan som Lexus og Mercedes for en brøkdel av prisen.
Honda Fit og Honda Civic

Hondas har alltid vært en stor bil alternativ for kvinner, som de er enkle å kjøre, billig å vedlikeholde og stilig. Honda Fit er en kompakt bil med en imponerende mengde foran og baksetet plass og bagasjerommet lagringsplass for sin lille størrelse og rimelig pris. Honda Civic fortsetter å være den nest mest populære kompakt bil i Amerika, på grunn av sin pålitelighet og slank, sexy utseende.
Volkswagen Jetta, Volkswagen Tiguan og Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle har lenge vært den mest populære bilen blant kvinner på grunn av sin adorability og kompakt størrelse. Volkswagens appellere til kvinner på grunn av sin vekt på design og stil. Tiguan nylig overskredet Beetle som mest populære Volkswagen for kvinner på grunn av sin større størrelse og holdbarhet. Volkswagen Jetta er en standby for unge kvinner fagfolk på grunn av sin likhet til dyrere luksus sedan.
Mitsubishi Eclipse og Mazda Miata

Både Mitsubishi Spyder Eclipse og Mazda Miata er stilige roadstere som appellerer til kvinner med sin sexy, elegant styling til en rimelig pris. Begge bilene tilby konvertible alternativer for jenta som ønsker å få fart nedover motorveien med vinden blåse gjennom håret hennes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79802.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars