Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Typer Økonomi Biler

Økonomi biler har drivstoffeffektive motorer for økonomisk gass kjørelengde. De har som regel USA Environment Protection Agency EPA mpg estimater og kjørelengde vurdering etter å ha gjennomgått EPA drivstofføkonomi tester. Mindre og mindre romslig enn luksusbiler, har de et marked som omfatter bilutleie selskaper og drivstoff-budsjett-bevisste individuelle forbrukere. Selv om økonomi biler er billig og krever lite vedlikehold, de vanligvis ikke proffer mange trim alternativer. Økonomi toseter Biler

Økonomi biler med to seter inkluderer sedan som cabrioleter og skåler. Økonomi biler også minicompact, subcompact, kompakt eller mellomstore biler med en passasjer og lasteskip volum i henhold 85, 85-99, 100-109 og 110-119 kubikkfot henholdsvis.

Tresylindret-motor, automatiske girkasse Smart Fortwo kupeer og kabrioleter har best gjennomsnittlig gass kjørelengde, 36 mpg, i denne klassen.

Mini Cooper er den beste økonomien minicompact bil. Den velger shift automatisk 6-trinns versjon med en 1,6-liters 4-sylindret motor har en høy gass kjørelengde på 29 til 37MPG. Den manuelle 6-trinns versjon, også med en 1,6-liters 4-sylindret motor har en høy gass kjørelengde på 28 til 36MPG.

Midt sub kompakt to-setere av 2011, er drivstoffeffektivitet leder den automatiske 6 -gear, 1,6-liters 4-sylindret selvgående motor Ford Fiesta SFE. Dette 2 seters Ford har en EPA vurdert City-highway kjørelengde på 29 til 40mpg. Den manuelle 5-girs Toyota Yaris, en annen subcompact to-seters, kommer på andreplass med en imponerende drivstofføkonomi av 29 til 36MPG.

Både Honda Civic Hybrid og Insight har samme høyeste EPA attestert kompakt bil drivstoff økonomien i 40-43 MPG city-highway kjørelengde for sine 1,3-liters 4-sylindret motor utstyrte modeller. Den nest beste økonomi kompakte biler er Golf og Jetta både besittelse av en by-highway kjørelengde på 30-42 MPG.
Økonomi Mini Cars

Lette små økonomi biler slike som Chevrolet Metro, Hyundai Accent og Daewoo Lanos har plass-rasjonert interiør og drivstoffeffektive motorer som gir city-highway gass kjørelengde på 29-41 mpg. De kommer med en firesylindret motor, automatgir, en passasjerkapasitet for to voksne pluss to barn og lasterommet kapasitet til å lagre to poser, en liten og en stor.
Økonomi Mellomstore biler

Mellomstore biler passer to voksne, tre barn, to store og to små poser. Toyota Prius, en hybridbil mellomstore automatisk drevet av en firesylindret 1,8-liters motor. Denne bilen har har den høyeste city-highway drivstoffeffektivitet blant mellomstore biler, og blant alle biler. Dens gass kjørelengde er 51-48 mpg. Det vanlige-grade bensin-opererte Hyundai Elantra blå utgave, med en manuell girkasse, og med 2-liters, firesylindrede motorer med en by-highway kjørelengde på 26 til 35 mpg, er det nest beste mid-size økonomi bilen.
Store økonomi biler

Store økonomi biler kan passe to voksne, tre barn, tre små poser og to store poser. Den firesylindrede, 2.4-liters-motor, automatisk Hyundai Sonata har den høyeste city-highway gass kjørelengde EPA rating, på 22-32 mpg, i denne klassen. Hyundai Accord, med en firesylindret, 2,4-liters motor og manuell girkasse, har et EPA vitnet city-highway kjørelengde på 22 til 31 mpg.
Økonomi stasjonsvogner

Økonomi små og mellomstore stasjonsvogner har passasjer-og lasteskip volumer på 130 og 130-159 kubikkmeter, henholdsvis.

Audi A3 er en av de mest drivstoffeffektive små stasjonsvogner. Det er en 2-liter, firesylindret motor-drevet, automatisk-girkasse-aktivert dieselbil. Det gir 30-42 miles to the gallon.

Volkswagen Jetta Sports Wagon har også et city-highway kjørelengde på 30-42 mpg.

Kjøretøy som innehar den høyeste city-highway gass kjørelengde i sin klasse er Kia Rondo. Det mellomstore stasjonsvogn gir 20-27 mpg. Det er en automatisk fire-utstyr med en firesylindret drevet motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79749.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars