Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Slik forskning gass kjørelengde for et bestemt kjøretøy

stigende gasspriser direkte redusere disponibel inntekt tilgjengelig til husholdninger, sømmer seg alle som planlegger å kjøpe en bil for å undersøke gass kjørelengde. Uforutsigbare svingninger i oljemarkedet er følt mindre av eiere av biler som får eksepsjonell gass kjørelengde. Instruksjoner
en

logge på den amerikanske regjeringens drivstofføkonomi nettside. Her kan du velge mellom flere biler, se dem side om side med den gamle og nye måten å beregne MPG rating. Det vil også beregne den omtrentlige kostnaden for å kjøre 25 miles, fylle opp, antall miles til en tank, og den årlige drivstoffkostnader.
2

Klikk på "Sammenlign side-by-side." Velg året, merke og modell av bilen du er forsker. Å sammenligne en annen bil til den første, klikk på "Sammenlikn side-by-side"-knappen ved bildet av den første bilen. Rull nedover på siden. Du vil se informasjonen på de to bilene, hvor mye de vil koste å kjøre, samt morsomme fakta som karbonutslipp, EPA luftforurensning score og forklaringer på hvordan de ulike tallene ble utledet.

3

Rull nedover på siden til du kommer til Air Pollution score. Like nedenfor som er en lenke som sier "tilpasse". Klikk på denne linken hvis du vil endre standardinnstillingene variabler, som inkluderer faktorer som prosent du bruker på byen versus landeveiskjøring eller kostnaden av gass i ditt område. Du kan også endre det årlige antall miles du reiser og kostnadene ved andre drivstoff som naturgass og elektrisitet. Når du har endret verdiene som passer deg selv, kan du klikke på "tilpasse"-knappen, og du vil bli ført tilbake til forrige skjermbilde, med de nye verdiene plugget i, og de nye beregningene på skjermen.
4 < p> Klikk på "Avansert søk" hvis du ikke er sikker på hva du ønsker å kjøpe. I dette scenariet, kan du velge å sammenligne biler etter bilklasse, antall sylindere, overføring, miles per gallon, drivstofftype, eller kjøre - manuell eller automatisk. Du kan også bare klikke på året. Når du får din liste over biler, kan du sjekke opptil fire bokser, ved siden av bilene, og sammenligne sine drivstoff relaterte funksjoner side-ved-side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79821.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars