Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Touring Scootere

The scooter i dag er fortsatt et innsteg, motordrevne to-hjuling med en lav plattform for føttene, men design og ytelse har endret seg dramatisk selv i det siste tiåret. Scooter popularitet begynte for alvor med Piaggio Vespa, først patentert i 1946. Selv elegant design for sin tid, synes 98cc scooter nå tam når det gjelder ytelse i forhold til dagens kraftigere scootere. Foruten ytelse, kjøpere ønsker også å sammenligne lagringsplass og komfort. Ytelse

å bestemme hvor kraftig av en scooter for å kjøpe, tenk på hvordan du har tenkt å bruke scooter. For pendling på tvers av byen eller noen få miles langs landeveier, kan du holde deg til de lavere sylindervolum størrelser, 50-250cc for eksempel. Men hvis du må reise på en motorvei eller bære en passasjer, vil du ønsker å vurdere den nyere, kraftigere scootere med motorer så store som 650cc. Selv 278cc Vespa i dag kan nå hastigheter på nesten 80mph.
Comfort

Suspensjon og seter i scootere tradisjonelt har blitt designet for kortere turer hvor scooter var opprinnelig ment. Dette er viktig å vurdere når du kjøper en brukt, eldre modell scooter. Men med eiere som bruker scootere for lengre avstander, har setekomfort og suspensjon kraftig forbedret. Se etter sete beskrivelser som inneholder fraser som "skum pute padding" eller "no-slip vinyl." Du kan også bruke en etter-markedet gel pad. Vær sikker på at scooteren har litt vind beskyttelse i form av en frontruten, eller "kåpe", spesielt for hastigheter over 30mph.
Storage

å bruke scooteren for turer til butikken eller andre shopping utflukter, se etter en scooter som tilbyr massevis av innebygd lagring. Mange har oppbevaringsrom bygget inn i området foran setet. Du kan kjøpe add-on og flyttbare lagringsmedier, slik som hardt badebukser som sitter på setet bak føreren og myke lagring poser som festes under setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79748.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars