Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er forskjellen mellom en Ford Focus SE og en Ford Focus SES?

I 2000 introduserte Ford Focus som en entry-level bil til sine verdensmarkedet. På den tiden var den samme bilen tilgjengelig både i Europa og i USA. For å tilfredsstille europeiske kunder, hadde bilen svært responsive kjøreegenskaper og styring. Selv om fokus er ikke lenger den samme omsorg over hele verden, er det fortsatt en av de mest populære entry-level biler på markedet. I 2011, både Ford Focus SE og Focus SES modeller er tilgjengelige både i en fire-dørs sedan og to-dørs coupé. Det er imidlertid betydelige forskjeller mellom de to trimme linjer. Motor og fjæring

Begge bilene leveres med 2,0-liters Duratec I-4 motor og 5-trinns manuell girkasse. Det er en ledig 4-trinns automatgir som et alternativ, men det er ingen andre motoren som tilbys for begge bilene. Det er i suspensjonen hvor forskjellene mellom SE og SES begynner å vises. SE leveres som standard med front stabilisator barer, europeisk-inspirerte fjæring og Fords AdvanceTrac elektronisk stabilitetskontroll. SES er sporty, med fremre og bakre stabilisator barer, performance-tunet suspensjon og AdvanceTrac stabilitetskontroll.
Cockpit Forskjeller

Standard innvendig utstyr for SE inkluderer en svart og hvit instrument cluster, en vinyl tilt ratt, og en manuell speil. Alternativer for SE inkluderer skinntrukket ratt, cruise control og en auto-dimming speil. SES, men kommer standard med metalliske instrumentpaneler, ytelse instrument cluster med lyse ringer, ambient belysning, skinntrukket tilt ratt, cruise control og en auto-dimming speil. Det er en kraft moon-tak og skygge alternativet tilgjengelig.
Entertainment og Seter

Både SE og SES er utstyrt med Sirius Satellite Radio og klut seter . For SE, er Fords SYNC system er tilgjengelig som ekstrautstyr. SES har SYNC som en standard funksjon, med et førsteklasses lydanlegg som et alternativ. Bare SES har skinn-trimmet seter og oppvarmede forseter som ekstrautstyr. Trygghet og sikkerhet funksjonene er de samme for begge bilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80097.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars